Merhaba Arkadaşlar Bana Black Ops 2 Ballista sniper kullanma konusunda yardım edebilecek var mı Ballistayı aldım ve çok iyi kullanmak istiyorum videolarda da görüyorum adamlar quickscope falan çekiyorlar bunu bana öğreteblicek var mı
Merhaba Arkadaşlar Bana Black Ops 2 Sniper Kullanma Konusunda yardım edebilecek var mı Balistayı aldım ve çok iyi kullanmak istiyorum videolarda da görüyorum adamlar quickscope falan çekiyorlar bunu bana öğreteblicek var mı
Daha önce kullanmadığım için, 43. levelde açılan Black Ops 2 Ballista sniper tüfeğini iyi kullanabilmek için kısa bir araştırma yaptım. Pro sniper olmak ve Ballista sniper tüfeğini en iyi şekilde kullanabilmek için yaptığım araştırma sonucunda elde ettiğim çeşitli önerileri aşağıda bulabilirsiniz.
İyi bir Black Ops 2 Ballista sniper olmak için oynanış haritasını çok iyi bilmeli ve en iyi konumda mevzii almalısınız. Yeriniz tespit edilip baskına uğradığınızda ya da emniyet amacıyla yer değiştirirken yakın savunma amacıyla daima ikincil silahınızı tercihan KAP-40 çekmelisiniz.
Black Ops 2 Ballista sniper için tavsiye attachments/silah eklentileri: Nişan alma kabiliyeti ile şarjör kapasitesini artıran ve hızlı şarjör değiştirmeye yarayan Ballistic CPU, Fast Mag ve Extended Clip eklentilerini kullanmalısınız.
Black Ops 2 Ballista sniper için tavsiye perkler: Perk 1: Ghost Perk 2: Toughness Perk 3: Dexterity, Tactical Mask