Call of Duty 2 Punkbuster Oyun Gösterme Sorunu ⋆ Sayfa 5 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Punkbuster Oyun Gösterme Sorunu

28 Gönderi
8 Üye
4 Beğeni
56.5 K Ziyaret
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

* Resim-1'de gördüğüm kadarıyla sunucudaki pb klasörünüz ..main içersine konmuş. PB klasörünü oyunun exe dosyalarının da bulunduğu ana oyun yoluna atınız (CoD2 punkbuster download sayfamızda günceli mevcuttur).

* Anlatımı; bu konunun 1. sayfasında ve diğer ilave bilgileri de yine 1. sayfadan ulaşabileceğiniz CoD4 PB sorunu sayfasında yapılan ve download sayfasında bulunan  ''User-AppData-Local-PunkBuster'' zip dosyası içeriğini server işletim sisteminizin ..AppDataLocalPunkBuster konumuna atınız.

C:UsersUserNameAppDataLocalPunkBuster

* Server makinasında pbsvc.exe'nin kurulumunu sağlayınız.

* pb_sv_writecfg komutu ile pbsv.cfg dosyasını oluşturunuz/güncelleyiniz.

* Kapalı durumda olan oyun serverinizi yeniden başlatınız.

* Call of Duty 2 punkbuster kurulumunun serverde çalışıp çalışmadığını, kendi oyununuzdaki pb ayarını off yapıp servere girdiğinizde sizi oyundan atıp atmadığını görerek test ediniz.

* Tüm bu yaptıklarınızın sonucunda pb'nin çalıştığını tespit ettiyseniz Resim-3'te gösterdiğiniz CoDRconTool'daki uyarıyı dikkate almayınız.

Cevap
Gönderiler: 3
(@harun-celik)
Er

Hocam şöyle bir sıkıntı var, oyuncunum'dan aldım serverı, adamlar ftp desteği vermiyorlar. Yani dosyalarla ilgilenmiyorlar, siz yapacaksınız diyorlar. Ben ftp ye bağlandığımda 1. fotorağraf açılıyor. Yani main klasörü falan yok ve işin garibi fotodaki bi kısayollar var dosya bile yüklenmemiş. Bu kısmı anlayamadım ben, bu nasıl bir server adamlara sorduğumda bilmiyoruz, bizimkiler böyle diyorlar? Sizin fikriniz nedir, bu konuda bu sunucuya tam erişimi nasıl yapabilirim?

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Size oyun ana yolunun değil main klasörünün FTP erişim yetkisini vermişler. Punkbuster klasörü ile örneğin herhangi mod yüklemek için klasör oluşturmak istediğinizde Call of Duty 2'nin ana dosya yolu gerekir.

Kullandıkları FTP server yazılımından main klasörünü değil bir üst yoldan yani oyun ana dosya yolunu hedef gösterecek şekilde ayarlamalarını sağlayarak yeni FTP erişimi (tam yetkili) isteyiniz.

Ayrıca eğer yüklememişler ise ../AppData/Local/PunkBuster yoluna ilgili dosyaları koyduktan sonra pbsvc.exe dosyasını kurarak punkbuster hizmetlerinin server makinasında etkinleşmesini sağlamalarını isteyiniz. Daha sonra siz de oyun ana yoluna alacağınız yeni FTP erişiminden yararlanarak pb klasörünü attıktan sonra serveri başlatarak punkbusteri aktif hale getiriniz.

C:/Users/UserName/AppData/Local/PunkBuster

Hocam şöyle bir sıkıntı var, oyuncunum'dan aldım serverı, adamlar ftp desteği vermiyorlar. Yani dosyalarla ilgilenmiyorlar, siz yapacaksınız diyorlar. Ben ftp ye bağlandığımda 1. fotorağraf açılıyor. Yani main klasörü falan yok ve işin garibi fotodaki bi kısayollar var dosya bile yüklenmemiş. Bu kısmı anlayamadım ben, bu nasıl bir server adamlara sorduğumda bilmiyoruz, bizimkiler böyle diyorlar? Sizin fikriniz nedir, bu konuda bu sunucuya tam erişimi nasıl yapabilirim?

Cevap
Gönderiler: 84
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

Call of Duty 2 servere girince resimdeki ''This PB Server Requires (A1383 C2.208) - Error loading pbag'' hatasını alıyorum. Düzeltme için gerekli bilgi sağlarsanız sevinirim.

Cod2 This Pb Server Requires A1383 C2.208 Error

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 2 punkbuster kurulumunuz tam olarak kurulmamış anlaşılan. Punkbusterde aldığınız ''This PB Server Requires (A1383 C2.208)'' hatasını çözmek için punkbuster kurulumunu sayfa başından yararlanarak yapınız. Kurulum özeti şöyle:

* Bu konu başlığının 1. sayfasında anlatımda da belirttiğim şekilde download sayfasından Güncel CoD2 PB klasörünü indirip oyun yolundaki punkbuster içerisine atınız.

* User-AppData-Local-PunkBuster dosyasını indip zipten çıkarınız ve aşağıda yolunu gösterdiğim ..AppDataLocalPunkBuster klasörünün içerisine atınız.

C:/Users/UserName/AppData/Local/PunkBuster

* PBSVC.exe dosyasını indirip kurunuz.

* Sizin serveriniz de olduğu için ve serverinizde pb aktif edecekseniz bu işlemleri serverinizde de uygulayınız.

Aynı sorun Call of Duty 4'te de mevcut. Bu soruna değinen CoD4 sayfamız konu ile ilgili olarak daha aktif olduğundan gelen sorular ve bu sorulara verdiğim yanıtlar oldukça fazla. Daha fazla detay için oraya da bakınız. Bağlantısı konu içinde mevcuttur.

Call of Duty 2 servere girince resimdeki ''This PB Server Requires (A1383 C2.208) - Error loading pbag'' hatasını alıyorum. Düzeltme için gerekli bilgi sağlarsanız sevinirim.

Cevap
Sayfa 5 / 6
Oyun.News
Logo