Call of Duty 2 FPS Yükseltme Yöntemleri, Ayarları, FPS Sorunları ⋆ Sayfa 2 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 FPS Yükseltme Yöntemleri, Ayarları, FPS Sorunları

8 Gönderi
6 Üye
1 Beğeni
29.5 K Ziyaret
Gönderiler: 84
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

Tam da benim soruma yanıt olacak cevap. Call of Duty 2 FPS sınırı maç sınırı yani bunun tam olarak ayarlamasını yani fps 250 olarak maç fps sınıra çevirmek istiyorum.

Serveri bilgi lütfen daha önceki yorumlarda bir yanıt aldım gibi ama aldığım cevaplar bana iç açıcı gelmedi baya bi açarak maç fps sinir limiti kodu veya nasıl yapıldığı hakkında yasin kardeşimin bilgisi var sanırım.

Bu konuda baska yardımı olabilecek bilgisi olan varsa lütfen yardımı olsun. Yaniki serverde maç yapacagız ama 333'de ayak sesi yok ama 250 ayak sesi mevcut ve bir nevi maçda eşitliğin sağlanmasi ve maçın adil bir şekilde sürmesi için gerekli sözü uzattım hakkınızı helal edin yardımlarınızı bekliyor olucam lütfen çözüm net ve detay açık olsun.

Yaniki benim server fps limitim com_maxfps 250  olsun 333 fps alan atılsın istiyorum bunun için gerekli ayarlar kodlar  bilmem neler neler varsa lütfen sağlar misiniz?

Cevap
Gönderiler: 1
(@murat-kadriye)
Er

Sistemin Ryzen 7 3500 h 16 GB Ram GTX 1650 4 Gb. bu sistem ile Call of Duty 2 multiplayerde FPS sorunu yaşıyorum. 100'lere kadar düşüyor.

Steam'den oyunu satın aldım Steamapps'daki Call of Duty 2 klasörüne girdiğim zaman main'de 2 tane cfg çıkıyor. Benim ayarladigim cfg ve oyunun kendi orjinal cfg'si aynı anda klasörde oluyor anlamadım gitti. DirectX 7'ye ayarladığım zaman fps sapıtıyor nasıl bir çözümü var bu durumun?

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General
Gönderiler: 3262

Call of Duty 2 .cfg dosyalarının ./main klasöründe değil main altındaki .main/players klasöründe olması gerek. ../Call of Duty 2/main/ klasöründeki tüm .cfg dosyalarını siliniz. 

Call of Duty 2'yi ilk kurduktan sonra profil oluşturmalısınız uyarısı verdiğinde profil oluşturuyorsunuz. Profilinizi oluşturduktan sonra ise aşağıda belirttiğim Call of Duty 2 oyun yolundaki ./players klasöründe profilinize ait dosyaların oluşması gerekiyor, ancak doğru bir şekilde oluşmamış olabilir.

Bu hata sisteminizdeki kullanıcı hesabınızın dosya yazma haklarındaki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir.

Call of Duty 2 oyun yolundaki ./players klasörüne girdiğinizde içinde profil adınızın yazılı olduğu bir adet active.txt dosyası ile profil adınızda bir klasör ve bu klasörün içerisinde config.cfg ve config_mp.cfg dosyalarının olması gerekiyor. Ve ayrıca Call of Duty 2 ./save klasörünün de burada yer alması gerekiyor.

Aşağıda da tek tek dizilimlerini gösterdiğim dosya ve klasörlerin oluşup oluşmadığını kontrol edebilir misiniz? Eğer oluşmamışlarsa ya da eksik oluşmuşlarsa manuel olarak oluşturunuz.

Oyun yolundaki CoD2MP_s.exe ve CoD2SP_s.exe dosyalarına ve ilaveten aşağıda yolunu gösterdiğim steam.exe dosyasına da sağ tık yapıp yönetici olarak çalışacak şekilde ayarlamalarını yapınız.

C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Call of Duty 2/main/players

C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Call of Duty 2/main/players/active.txt

C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Call of Duty 2/main/players/ProfilName

C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Call of Duty 2/main/players/ProfilName/config.cfg

C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Call of Duty 2/main/players/ProfilName/config_mp.cfg

C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Call of Duty 2/main/players/ProfilName/save

C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Call of Duty 2/CoD2SP_s.exe

C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Call of Duty 2/CoD2MP_s.exe

C:/Program Files (x86)/Steam/steam.exe
Gönderen: @murat-kadriye

Sistemin Ryzen 7 3500 h 16 GB Ram GTX 1650 4 Gb. bu sistem ile Call of Duty 2 multiplayerde FPS sorunu yaşıyorum. 100'lere kadar düşüyor.

Steam'den oyunu satın aldım Steamapps'daki Call of Duty 2 klasörüne girdiğim zaman main'de 2 tane cfg çıkıyor. Benim ayarladigim cfg ve oyunun kendi orjinal cfg'si aynı anda klasörde oluyor anlamadım gitti. DirectX 7'ye ayarladığım zaman fps sapıtıyor nasıl bir çözümü var bu durumun?

Cevap
Sayfa 2 / 2
Oyun.News
Logo