Call of Duty 2 Bad Key Code, Key Code in Use, Invalid CD Key Hata Çözümleri ⋆ Sayfa 3 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Bad Key Code, Key Code in Use, Invalid CD Key Hata Çözümleri

21 Gönderi
8 Üye
1 Beğeni
27.1 K Ziyaret
Gönderiler: 1
 Erkn
(@erkn)
Er

Merhaba.  Arkadaşlarla server kiraladık ve COD2 mp oynuyoruz ancak internet bağlantısı vs nedenlerle oyundan düştüğümüzde ve servera tekrar bağlanmak istediğimizde key code already in use hatası alıyoruz.

Tüm kullanıcılar steam üzerinden aldığı orjinal oyunu kullanmakta. Oyun üzerindeki diğer serverlara bağlanabilirken kendi serverımızda böyle bir hata alıyoruz. Belli bir süre sonra kendi serverımıza bağlandığımızda hata ortadan kalkıyor ve oyuna girebiliyoruz. Bu sorunu önlemenin bir yolu var mıdır?

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General
Gönderiler: 3280

Orjinal Call of Duty 2 Key Code (Lisans Anahtarı) kullanıyorsanız ''key code already in use hatası'' almanız imkansız normal şartlarda. Sunucudan mı kaynaklanıyor acaba dicem ama Call of Duty 2 server.cfg komutları arasında ''key code kontrol'' amaçlı bir komut da yok.

Serverde güvenlik duvarı (firewall) varsa ve aşağıda belirttiğim adreslere ulaşamıyorsa belki bundan da kaynaklanabilir. Serveri kiraladığınız yere bu Call of Duty 2 master serverlerine erişimin olup olmadığını sorunuz, yoksa erişim sağlayınız. Ayrıca bu komutları server.cfg dosyanıza ekleyip serverinizi başlatınız.

//************************************************
// MASTER SERVERS
//

set sv_master1 "cod2master.activision.com"
set sv_master2 "cod2authorize.activision.com"
set sv_master3 "cod2master.infinityward.com"

Şu an için aklıma gelen diğer çözüm önerim ise; eğer orjinal key code kullanmayan oyuncuların da serverinize girmesi sizi ban vb. konularda zaafiyete düşürebilmesi nedeniyle rahatsız etmeyecekse serverinizi cra*klamak (v.1.3 CoD2MP_s.exe) olabilir. Orjinal key code kullanmayan oyuncuların serverinize girmesini istemezseniz serverinizi şifrelersiniz.

Gönderen: @erkn

Merhaba.  Arkadaşlarla server kiraladık ve COD2 mp oynuyoruz ancak internet bağlantısı vs nedenlerle oyundan düştüğümüzde ve servera tekrar bağlanmak istediğimizde key code already in use hatası alıyoruz.

Tüm kullanıcılar steam üzerinden aldığı orjinal oyunu kullanmakta. Oyun üzerindeki diğer serverlara bağlanabilirken kendi serverımızda böyle bir hata alıyoruz. Belli bir süre sonra kendi serverımıza bağlandığımızda hata ortadan kalkıyor ve oyuna girebiliyoruz. Bu sorunu önlemenin bir yolu var mıdır?

Cevap
Gönderiler: 3
 FURY
(@fury)
Er

SAYGILAR. ARKADAŞIMLA ÖNCEDEN OYNUYODUK AMA BUGÜN BİR SUNUCUYA GİRERKEN BU HATAYI VERİYOR

AMA GİRDİĞİ CD KEY ÇALIŞIYOR ÇÜNKÜ BEN DE AYNI KEY KULLANIYORUM VE SUNUCULARA GİREBİLİYORUM.

Call of duty 2 1.0v (arkadaş bir sw girerken bu hatayı veriyo ama cd key doğru önceden oynamıştı ama bügün açınca bu hatayı verdi.

Cod2 Cd Key Gecersiz Hatasi

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Oyunu yükleme sırasında veya copy/paste kurulum yapılması ya da Windows Kayıt Defteri'nden silinmesi nedeniyle CoD2 key geçersiz hatası veriyor sanırım.

Call of Duty 2 Multiplayer Options'a girdikten sonra yukarıdaki görsellerde de gösterdiğim şekilde Enter Key Code bölümüne girerek CoD2 keyinizi yazınız. Ardından oyunu kapatıp tekrar açınız ve multiplayer serverlere girmeyi deneyiniz.

Gönderen: @fury

SAYGILAR. ARKADAŞIMLA ÖNCEDEN OYNUYODUK AMA BUGÜN BİR SUNUCUYA GİRERKEN BU HATAYI VERİYOR

AMA GİRDİĞİ CD KEY ÇALIŞIYOR ÇÜNKÜ BEN DE AYNI KEY KULLANIYORUM VE SUNUCULARA GİREBİLİYORUM.

Call of duty 2 1.0v (arkadaş bir sw girerken bu hatayı veriyo ama cd key doğru önceden oynamıştı ama bügün açınca bu hatayı verdi.

Cevap
Gönderiler: 3
 FURY
(@fury)
Er

call of duty 2 1.0v

arkadaşım bir sunucuya girereken bu hatayı veriyo ama cd key tekrar yazıyo ve doğru önceden oynamıştı ama bügün açınca bu hatayı veriyor. kullandığı cd key bende kullanıyorum ben giriyorum ama arkadaşım giremiyor. (bu arada call of duty 2 1.0v google üzerinden indirdik)

hata resmi;

Cod2 Cd Key Gecersiz Hatasi

Cevap
Gönderiler: 16
(@garenilla)
Çavuş

arkadaşlar cod2 story modunu çok defa bitirdim fakat multiplayer oynarken key code is not valid hatası veriyor(cra*k)(punkbusterde açık)

Cevap
4 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Call of Duty 2 key code is not valid hatası çözümü için oyunun multiplayer seçeneklerinde bulunan ve görselde de görebileceğiniz ''Enter Key Code'' kısmından yeni key girip deneyebilirsiniz. Birkaç tane key denediğinizde sorun çözülecektir.

Cod 2 Enter Key Code

Cod2 Cd Key Girmek

Gönderen: @garenilla

arkadaşlar cod2 story modunu çok defa bitirdim fakat multiplayer oynarken key code is not valid hatası veriyor(cra*k)(punkbusterde açık)

Cevap
(@garenilla)

Çavuş

@administrator çok fazla denedim ama olmadı malesef 🙁

Cevap
Admin
(@administrator)

General

Call of Duty 2 oyununu kurulu bir konumdan kopyalayarak değil de aslına uygun olarak setup'lı kurmuştunuz değil mi?

Eğer copy/paste yani kurulu halini başka bir konumdan alarak kayıt defteri girdilerini oluşturmadan kurduysanız girmek istediğiniz CoD2 key'i registry/kayıt defterine yazılmıyor ve bu yüzden ''Key code is not valid hatası'' hatası veriyor olabilir. Mümkünse oyunu kaldırıp setup üzerinden kurup deneyebilir misiniz?

Ayrıca açmış olduğunuz başlığı diğer çözüm önerilerinin de olduğu ilgili bu başlık ile birleştirdim, konu başındaki diğer önerileri de inceleyebilir misiniz?

Gönderen: @garenilla

@administrator çok fazla denedim ama olmadı malesef 🙁

Cevap
(@garenilla)

Çavuş

@administrator hmm pekala deneyeyim olursa haber veririm

Cevap
(@garenilla)
Çavuş

regeditte oluştu ama hala hata veriyor.