Cevap için çok teşekkürler, problemi hala çözemedik.Serverı game serverdan satın aldık.cra*ked olmadığı için demişsiniz bu kısmı anlıyamadım.Sizden ricam biraz detaylı açarmısınız.Yada server nerden satın alabiliriz, tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? Satın aldığımız server da harita da seçemiyoruz, sadece oyun seçeneği, pasword, oyuncı sayısı seçimi var map seçimi, yok.
Cra*ked server lisanslı oyuna sahip olmayanların da giriş yapabildiği multiplayer server anlamına geliyor. Sunucu kiralama işinde resmi partner olduğundan ve bunu riske atamayacağından, sunucu satın aldığınız şirket cra*ked hizmeti vermiyor bildiğim kadarıyla. Daha önce çalıştıklarımız artık faaliyet göstermedikleri için TR lokasyonlu bir firma adı veremiyeceğim.
Kiralama yaptığınız şirket tarafından size sunucu yönetimi için bir admin panel hesabı ile rcon şifre bilgileri verilmiş olmalı. Bu bilgilerle giriş yapıp serverdeki tüm işlemleri yapabilirsiniz. Server yönetimi ile ilgili bilgileri bağlantıda bulabilirsiniz. Call of Duty serisi sunucu yönetimi ile ilgili soru/sorununuz olursa varsa ilgili başlık altından yoksa yeni başlık açarak yazdığınızda yardımcı olmaya çalışalım.
https://www.oyun.news/forum/server-yonetimi/
Cevap için çok teşekkürler, problemi hala çözemedik.Serverı game serverdan satın aldık.cra*ked olmadığı için demişsiniz bu kısmı anlıyamadım. Sizden ricam biraz detaylı açarmısınız.Yada server nerden satın alabiliriz, tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? Satın aldığımız server da harita da seçemiyoruz, sadece oyun seçeneği, pasword, oyuncı sayısı seçimi var map seçimi, yok.
Bilgilendirme için tekrar teşekkür ederim.Crackli server nerden açabiliriz.Sanırım mevcut servera giriş yapamıyacağız.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar key code siliniyor multiplayer girmeye çalışırken nasıl çözerim bu sorunu. Oyunu tekrar kurdum hala aynı sorun devam ediyor ne yapmamı önerirsiniz birkaç saat önce sorunsuz oynuyordum.
Oyunu yönetici olarak çalıştırdığınızdan emin olunuz, çünki yapacağınız değişiklikler dosya yazma izinlerinden dolayı yazılmayabilir ve hatalara neden olabilir.
Ardından konu içerisinde de belirtildiği gibi; Call of Duty 2 Multiplayer Options'a sonra Enter Key Code bölümüne giriniz ve CoD2 keyinizi yazınız. Oyunu kapatıp tekrar açınız ve multiplayer sunuculara girmeyi deneyiniz.
Eğer ''Enter Key Code'' bölümünden yazdığınız key etkinleşmiyorsa yukarıda anlatıldığı şekilde Windows Kayıt Defteri (Regedit)'nden manuel giriniz (Not: Buradan key girerken key gruplarının arasına tire (-) işareti koymayınız.
[HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Activision/Call of Duty 2]
Arkadaşlar key code siliniyor multiplayer girmeye çalışırken nasıl çözerim bu sorunu. Oyunu tekrar kurdum hala aynı sorun devam ediyor ne yapmamı önerirsiniz birkaç saat önce sorunsuz oynuyordum.