[Sabit] Black Ops 3 Ses Sorunu Çözüm Önerileri

Call of Duty Black Ops 3 oynarken ses sorunu yaşayanlar için çözüm önerilerini ayrı bir konu başlığı açarak sunmaya bağlantıdaki ''Black Ops 3 DirectX Error No Valid DX11 Video Card Found Hatası'' konu başlığından gelen ve aşağıya alıntıladığım soru ve yorumlar üzerine karar verdim arkadaşlar.
Aslında yaygın bir hata olmamakla birlikte bazı oyuncular BO3 ses sorunu ile karşılaşıyorlar, oyunu oynarken sesleri duyamıyorlar. Çeşitli forumlarda yaptığım araştırmalara göre çoğu oyuncu tarafından ses ayarlarının Surround 5.1 olarak değiştirilmesinin ses sorunun çözümüne katkı sağladığı belirtilmiş.
Surround 5.1 ses ayarlarınızı aşağıdaki resimden de faydalanarak denetim masasından erişebileceğiniz donanım ve ses ayarlarınıza girerek gerçekleştirebilirsiniz. Ses aygıtlarını yönet kısmından sonra varsayılan ses aygıtınızı seçiniz ve alttaki yapılandır'a tıkladığınızda açılan Hoparlör Kurulumu ayarlarından 5.1 Surround'ı işaretleyerek diğer adımları tamamlayınız.
Call of Duty Black Ops 3 hakkında bilgileri, karşılaşılan diğer sorunlar ve çözümlerini bağlantıdaki kategoride bulabilirsiniz. Ayrıca Black Ops 3'te ses sorunu yaşayan ve farklı yöntemler deneyerek çözüme ulaşan arkadaşların bildirmesini rica ederiz, teşekkürler.
Denetim Masası >Donanım ve Ses > Ses Aygıtlarını Yönet > Varsayılan Ses Aygıtı > Yapılandır > 5.1 Surround
hakan özdemir
ses cıkmıyor bende
hakan özdemir
oyun acılıyor ama ses cıkmıyor herşeyi denedim olmadı yardımcı olurmusunuz.
Veteran Soldier
Bazı oyuncular ses ayarlarını 5.1 surround olarak değiştirdiklerinde Black Ops 3'te yaşadıkları ses sorununu çözdüklerini belirtmişler. Resimde de gösterdiğim şekilde; Denetim masasına girerek Donanım ve Ses > Ses Aygıtlarını Yönet > Varsayılan Ses Aygıtı > Yapılandır > 5.1 Surround işlemlerini gerçekleştirdikten sonra deneyip sonucunu bildirebilir misiniz?
hakan özdemir
Tşk ederim.
Black Ops 3 No Audio Sound Error
- 39 Forumlar
- 863 Konular
- 7,846 Gönderiler
- 18 Çevrimiçi
- 2,051 Üyeler