Black Ops 3 Oynama ve Bölüm Geçme Sorun Çözümleri ⋆ Sayfa 3 ⋆ Call of Duty Black Ops 3 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Black Ops 3 Oynama ve Bölüm Geçme Sorun Çözümleri

15 Gönderi
6 Üye
0 Beğeni
10.9 K Ziyaret
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Bildirim için teşekkürler, iyi oyunlar.

oyunu silip tekrar yükledim oldu teşekürler kardeş

Cevap
Gönderiler: 17
(@ferhat)
Onbaşı

Arkadaşlar Black Ops 3 oynarken videolara baktım geçmek için (klavyeden oynuyorum) F tuşu kullanılıyor ha*k yapmak ya da elini kullanmak adına f tuşu kullanılıyor. Fotoğraftaki ağaçlık yer videolarda geçmek için uyarı gelir gidip basar geçersin orayı ama bende çıkmıyor. Oyunu tekrar oynadım adamları vuruyorum ama olmuyor.

Nerede olduğumu gösteren görsellerde sadece birisi önemli, önümde olan yuvarlak ağaçlı kısımda uyarı gelmiyor...

Black Ops 3 Bolum Gecme Sorunu 1

Black Ops 3 Bolum Gecme Sorunu 2

Black Ops 3 Bolum Gecme Sorunu 3

Cevap
(@ferhat)
Onbaşı

Çözümü hal ettim arkadaşlar admin arkadaş da konuyu kapatabilir boşuna rahatsızlık verdim kusura bakmayın...

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Ben de görselleri düzenledikten sonra oyunu açıp bakayım diyordum, bu arada çözüm sağlamışsınız 🙂 Diğer forum üye ve ziyaretçilerinin yararlanması bakımından BO3 bölüm geçmede yaşadığınız sorunun çözümünden ve hangi bölüm olduğundan kısaca bahsedebilir misiniz?

Çözümü hal ettim arkadaşlar admin arkadaş da konuyu kapatabilir boşuna rahatsızlık verdim kusura bakmayın...

Cevap
(@ferhat)
Onbaşı

zaten hangi bölüm olduğuna dair fotoğraf paylaştım oynayan arkadaşlar bu bölümü muhakkak bilecektir bi kaç kez aynı yeri tekrar oynadım kendiliğinden çözümü oldu kısa süreli bir sıkıntıydı 🙂 oyunun sona doğru bölüm corus denen yapay zekayla karşılaşıyoruz 🙂

Cevap
Sayfa 3 / 3
Oyun.News
Logo