Evet arkadaşlar, Black Ops 3 multiplayer beta'dan PC için iyi haberler gelmeye başladı. Bugün başlayan BO3 betaya daha önceden Black Ops 2, Call of Duty Ghosts ve Call of Duty Advanced Warfare oyunlarına Steam üzerinden sahip olan oyuncuların da oyunu ön sipariş yoluyla almadan ya da beta key'e sahip olmadan free olarak katılabilecekleri açıklandı.
Biraz önce aldığım ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi bende Black Ops 2 mevcut idi, aldığım haber üzerine Steam uygulamasını açıp baktığımda Black Ops 3 Betanın indirmeye hazır olduğunu gördüm ve indirmeye başladım. İndirme bitip betaya girdiğimde oyun hakkındaki deneyimlerimi sizlere sunmaya çalışacağım. Ayrıca Black Ops 3 betanın önümüzdeki günlerde herkese açılacağını düşünüyorum, böyle bir haber alabilirsem sizlere duyurmaya çalışacağım, bizi takip etmeye devam ediniz.
Black Ops 3 ile ilgili tüm detaylı bilgileri, haber ve incelemeleri, hata çözümlerini bağlantıdaki kategoride bulabilirsiniz.
PC only: If you own Black Ops 2, Ghosts, or Advanced Warfare on Steam, you get access to BO3Beta