Black Ops 2 Nasıl Bir Oyun? Uygulama Düzgün Başlatılamadı Hatası Acil Yardım ⋆ Sayfa 3 ⋆ Call of Duty Black Ops 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Black Ops 2 Nasıl Bir Oyun? Uygulama Düzgün Başlatılamadı Hatası Acil Yardım

16 Gönderi
2 Üye
1 Beğeni
26.4 K Ziyaret
Gönderiler: 23
Konu Sahibi
(@scrpn)
Çavuş

Veteran Soldier,hatanın çözümünü tam buldum derken yine bir hata oldu.Final Crack denen bir crack indirdim tdsp.exe'yi çalıştırdım siyah bir ekran çıktı.Sonra 'Error During initialization EXE_UI_ERROR' hatası çıktı.Sanırım ekran kartı kaldırmıyor.

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Daha önce önerdiğim aşağıdaki çözüm yöntemini uygulamış mıydınız? Ayrıca sistem bilgilerinizi model ve teknik detayları ile birlikte verebilir misiniz? Ayrıca mesajlarınızda t6sp.exe yerine tdsp.exe şeklinde yazıyorsunuz, acaba farklı bir uygulama mı kullanıyorsunuz?

Veteran Soldier,hatanın çözümünü tam buldum derken yine bir hata oldu.Final ck denen bir ck indirdim tdsp.exe'yi çalıştırdım siyah bir ekran çıktı.Sonra 'Error During initialization EXE_UI_ERROR' hatası çıktı.Sanırım ekran kartı kaldırmıyor.

Öncelikle oyun dosya yolunda bulunan klasörler haricindeki tüm dosyaları yedekleyerek kaldırın, sonra players klasörünü de yedekleyin ve kaldırın. Ardından bağlantıdaki Black Ops 2 Çalışır Haldeki Dosyalar'ı oyun yoluna atıp daha önceki önerileri de birlikte uygulayarak deneyin.

Cevap
Konu Sahibi
(@scrpn)
Çavuş

;D Hahaha.Kusura bakmayın yanlış yazsım t6sp.exe'yi. Sizin o söyledeğiniz yoluda nasıl yapılacağını tam olarak bilmiyorum.Zahmet olmazsa onuda açıklayabilir misiniz ?

Neyse Sistem Bilgileri :

İşletim sistemi : Windows 7 Ultimate 64 bit(6.1 , Yapı 7601)
BIOS : Default System BIOS
İşlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E5300  @2.60GHz (2 CPUs)
Bellek : 2048 MB RAM
DirectX Sürümü : DirectX 11
Ekran kartı : NVIDIA GeForce 9400 GT

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Alıntıda nasıl yapılacağını da anlattığım işlemi yapmış mıydınız?

Öncelikle oyun dosya yolunda bulunan klasörler haricindeki tüm dosyaları yedekleyerek kaldırın, sonra players klasörünü de yedekleyin ve kaldırın. Ardından bağlantıdaki Black Ops 2 Çalışır Haldeki Dosyalar'ı oyun yoluna atıp daha önceki önerileri de birlikte uygulayarak deneyin.

Oyunu çalıştırmak için kullandığınız kısayola sağ klik yapın, özellikleri açın, aşağıdaki resimde gösterilen ''Dosya Konumunu Aç'' butonuna tıkladığınızda açılan klasör oyun yolunun ana klasörüdür. Dosyaları yukarıda anlatıldığı şekilde buraya atacaksınız.

Windows 7'de default kurulum yeri aşağıdaki örnekte olduğu gibidir. Ayrıca değişik hatalar almamak için Black Ops 2'nin kurulum yerini değiştirmemeli ve setup sırasında otomatik olarak  C: üzerinde neresi gösteriliyorsa oraya kurmalısınız.

"C:Program Files (x86)Call of Duty Black Ops 2t6sp.exe"

Cevap
Konu Sahibi
(@scrpn)
Çavuş

Black Ops 2 uygulama düzgün başlatılamadı hatası çözüldü. Veteran Soldier, size ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok teşekkürler Black Ops 2 açıldı. Dediğiniz Black Ops 2 Çalışır Haldeki Dosyalar oyun yoluna attım ve oldu. Çok sağolun.

Cevap
Sayfa 3 / 4
Oyun.News
Logo