Black Ops 2 Nasıl Bir Oyun? Uygulama Düzgün Başlatılamadı Hatası Acil Yardım ⋆ Sayfa 2 ⋆ Call of Duty Black Ops 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Black Ops 2 Nasıl Bir Oyun? Uygulama Düzgün Başlatılamadı Hatası Acil Yardım

16 Gönderi
2 Üye
1 Beğeni
26.4 K Ziyaret
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Black Ops 2 uygulama düzgün başlatılamadı ve benzeri hataların çözümü için singleplayer t6sp.exe dosyasınının internet erişimini engelleyip deneyin, bu arada oyunu her defasında daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi yönetici olarak çalıştırmalısınız. Sorun çözülmez ise ilave bir yöntem daha mevcut.

Şimdi tdsp2.exe'yi engellediğimiz zaman olur mu diyorsun ? Yoksa izin vermem mi lazım

Black Ops2 Duzgun Baslatilamadi Hatasi

Cevap
Gönderiler: 23
Konu Sahibi
(@scrpn)
Çavuş

Veteran Soldier sizin dediğiniz gibi programı kurdum.Ayarları yaptım. Firewall'a tıkladım Add diyerek tdsp.exe'yi seçtim ve blocked'e de bastım. Daha sonra tdsp.exe'yi yönetici olarak çalıştırdım fakat yine aynı şey.Her zamanki gibi oyun hiçbir tepki vermiyor ve t6sp.exe.STEAMSTART denen bir dosya çıkıyor. Siz en iyisi bana o ilave yöntemi açıklayın. Bu arada ilginiz içinde teşekkürler.

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Öncelikle oyun dosya yolunda bulunan klasörler haricindeki tüm dosyaları yedekleyerek kaldırın, sonra players klasörünü de yedekleyin ve kaldırın. Ardından bağlantıdaki Black Ops 2 Çalışır Haldeki Dosyalar'ı oyun yoluna atıp daha önceki önerileri de birlikte uygulayarak deneyin.

Black Ops 2 Çalışır Haldeki Dosyalar: DOWNLOAD

Veteran Soldier sizin dediğiniz gibi programı kurdum.Ayarları yaptım. Firewall'a tıkladım Add diyerek tdsp.exe'yi seçtim ve blocked'e de bastım. Daha sonra tdsp.exe'yi yönetici olarak çalıştırdım fakat yine aynı şey.Her zamanki gibi oyun hiçbir tepki vermiyor ve t6sp.exe.STEAMSTART denen bir dosya çıkıyor. Siz en iyisi bana o ilave yöntemi açıklayın. Bu arada ilginiz içinde teşekkürler.

Cevap
Gönderiler: 23
Konu Sahibi
(@scrpn)
Çavuş

Oyun dosya yolunda bulunan klasörler hangisi ? ve Oyun yolu neresi ?

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Oyunu çalıştırmak için kullandığınız kısayola sağ klik yapın, özellikleri açın, aşağıdaki resimde gösterilen ''Dosya Konumunu Aç'' butonuna tıkladığınızda açılan klasör oyun yolunun ana klasörüdür. Dosyaları yukarıda anlatıldığı şekilde buraya atacaksınız.

Windows 7'de default kurulum yeri aşağıdaki örnekte olduğu gibidir. Ayrıca değişik hatalar almamak için Black Ops 2'nin kurulum yerini değiştirmemeli ve setup sırasında otomatik olarak  C: üzerinde neresi gösteriliyorsa oraya kurmalısınız.

"C:Program Files (x86)Call of Duty Black Ops 2t6sp.exe"

Black Ops 2 File Location

Oyun dosya yolunda bulunan klasörler hangisi ? ve Oyun yolu neresi ?

Cevap
Sayfa 2 / 4
Oyun.News
Logo