Call of Duty 2 Server Kurulumu Destek ⋆ Sayfa 2 ⋆ Call of Duty Server Yönetimi ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 2 Server Kurulumu Destek

11 Gönderi
2 Üye
0 Beğeni
364 Ziyaret
Gönderiler: 6
Konu Sahibi
(@kahuna)
Onbaşı

Yani yanlış anlamadım isem şöyle yaptım,

işleme başlamadan önce sunucuyu durdurdum

bu dosyaları ftp ye attım ,

consoldan +exec server.cfg yaptım. 

sonrasında sunucuyu çalıştırdım. 

oyuna girdim her şey aynıydı 🙁

Cevap
Gönderiler: 3266
Admin
(@administrator)
General

Geçersiz bir adresi işaret ettiğinden, server.cfg dosyanızda yazılı seta sv_wwwBaseURL komutu önüne aşağıdaki şekilde // çift kesme işareti koyup diğer eklediğim HTTP Redirect Downloads bilgilerini de ekleyip iptal edebilir misiniz? İleride HTTP Redirect kısımında iyileştirmeler yapılabilir ama şu an için gerek yok, öncelikle serverin çalışmasına odaklanmak gerek.

// Mod download url (HTTP Redirect Downloads)

// seta sv_wwwBaseURL "http://cod2x.me/zpam322"  // enter a valid URL address, otherwise zPAM will not work

// seta sv_wwwDlDisconnected "0"

// seta sv_wwwDownload "1"

Ayrıca bu komutun hemen üst tarafına, mod dosyalarını HTTP Redirect yoluyla değil de doğrudan serveriniz üzerinden yavaş hızda da olsa indirilmelerini sağlamak maksadıyla aşağıdaki komutları da ekleyiniz ve serveri yeniden başlatıp deneyiniz.

// Downloads from server

seta sv_allowdownload "1" // Client Download Settings. (0=off/1=on) Used for MODs and custom maps

seta sv_timeout "350"

seta sv_reconnectlimit "0"

seta sv_allowAnonymous "1"

seta sv_dl_maxRate "900000" // max download speed 96000 = 80kb

Cevap
Konu Sahibi
(@kahuna)
Onbaşı

Dediklerini yaptım , önceden de bunları yapmıştım. 

Cod 2 Zpam 3 Mod Main Dosya Listesi

Cod 2 Zpam 3 Mod Cfg Dosyasi

bunları yapıp serveri resetliyorum ve giriyorum bir şey indirmiyor ve hala her yer dumanlı vs 

acaba sonrasında eskiden hatırladım set pam_mode pam -twl gibi bir şey yazardık bumu eksik.

Cevap
Gönderiler: 3266
Admin
(@administrator)
General

Aslında server.cfg dosyasında set pam_mode "cg_mr12"  komutu yazılı ama dediğinz gibi bazı modlar server açıldıktan sonra rcon komutuyla da modun etkinleştirilmesini istiyor.

Serveri açtıktan sonra rcon üzerinden bağlanıp oynamak istediğiniz aşağıda desteklenen komutlardan birini seçerek set pam_mode "pub" şeklinde atıp deneyebilir misiniz?

// PAM mode

set pam_mode "cg_mr12"

// SD: pub, pcw, cg, cg_mr12, cg_2v2, mr3, mr10, mr12, mr15, fun

// DM: pub, pcw, warmup

// TDM: pub, pcw

Cevap
Konu Sahibi
(@kahuna)
Onbaşı

yok malesef komutu yazıp map restart yaptığımda olması lazım herhalde ama olmuyor

Cevap
Sayfa 2 / 3
Oyun.News
Logo