Call of Duty 2 Server Kurulumu Destek ⋆ Call of Duty Server Yönetimi ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 2 Server Kurulumu Destek

11 Gönderi
2 Üye
0 Beğeni
363 Ziyaret
Gönderiler: 6
Konu Sahibi
(@kahuna)
Onbaşı
[#888]

Selamlar, 

Burada kimler var açıkçası bilmiyorum, biz yaklaşık 20 civari eski yeni cod2 ciyiz, sabit oynadığımız 1-2 yurt dışı server var fakat lag vs çok , kendimize Türklerin geleceği bir yer açalım dedik, bir sunucu aldık 32 slot ama satıcı arkadaş malum eski oyun olduğu için mod vs atmıyor, bu konuda destek verebilecek arkadaş varmı?

Server pam mode atacak teknik destek kısmını ben yaparım oynayacak düzgün bir yer olsun isteyen 🙂 Yada oynanam ama ücretli ücretsiz destek sunarım diyen, lag ve hırvatlardan bezdik...

10 Yanıt
Gönderiler: 3266
Admin
(@administrator)
General

CoD2 mod dosyalarınız varsa kurulumu yapması lazım aslında serveri kiraya verenin.

Sizin servere erişim yollarınız nedir? FTP, Panel, uzak masaüstü vb. hangi bağlantı imkanlarınız var?

Cevap
Konu Sahibi
(@kahuna)
Onbaşı

selam, ftp ve panel var , forumda anlatılan ufak bir mod atma olayı anlatımınız var ftp ye mainin içine at gibi onu yaptım ama pek bir şey değişmedi. Daha önce yurt dışındanda kiralamayı denedim aynıydı iletişimde zorlanmıştım diye tr den birinden aldım. fakat o da default halini atıp bir destek veremediğini iletiyor. 

Cevap
Konu Sahibi
(@kahuna)
Onbaşı

COD2 zPAM3 Mod. Bu pam dosyasını.

Aşağıdaki bağlantıda anlatıldığı gibi Default Method – Call of Duty/Main methodunu yapmaya çalıştım ama onu da beceremedim galiba 🙁

https://web.archive.org/web/20060213230656/http://www.anarchyrules.co.uk/cod/CoD_PAM_Reference_Guide.htm#_Toc90961130

ya da arada kaçırdığım bir şey oldu, anlatımlı bir video da yok ki yapalım kolayca 🙂

Cevap
Gönderiler: 3266
Admin
(@administrator)
General

Verdiğiniz COD2 zPAM3 Mod bağlantısındaki Readme dosyasında yazan aşağıdaki işlemleri yapmışmıydınız?

Installation:

Extract folders with files into following locations:

• - ./pb/pbsvuser.cfg
  • - ./main/zpam322.iwd
  • - ./main/mp_toujane_fix_v2.iwd
  • - ./main/mp_burgundy_fix_v1.iwd
  • - ./main/server.cfg
  • - ./main/public.cfg

Add '+exec server.cfg' into command line arguments and edit the server.cfg file to configure your server

If you are running public server, add '+exec public.cfg' into command line arguments and edit the public.cfg file to configure your public server

If you use these .cfg files, make sure no other .cfg files are executed!

Cevap
Sayfa 1 / 3
Oyun.News
Logo