Bu başlıkta Call of Duty 4 Punkbuster Screenshot Viewer Sistemi'nin kurulumunu, kullanılmasını, PBSS alma ve oluşabilen hataların çözümlerini bulabilirsiniz.
Bir çok kisi sw de AA'yı kapatamadigindan sikayetçi yani o kapatiyor tekrar girdiginde açiliyor vakası. Call of Duty 4 Modern Warfare PunkBuster Siyah SS çözümü iste çok basit hemen cod 4 dosyanizi açiyorsunuz ve profilesin içinden profilinizi ve config.mp yi seçiyoruz orda r_aaSamples kodunu bulup yanindaki 1 yazan yere 0 yazarak düzeltiyoruz fakat oyuna girerken evet hayir sorularina hep hayir diyoruz yoksa ayarlarimiz yine bozulur 🙂
3 tane Call of Duty 4 punkbuster ss i paylaşacağım sonra durumu izah edeceğim.
bu ss den başlıyorum. bu ss i nerden aldığımı soyleyim once. punkbuster screenshot viewer sayfasindan ss census by 15 minutes periods a tıkladım sonra da 7:45 ss lerinin oldugu yere bastım. ama ilginctir. ben bu ss in AYNISINI özellikle soyluyorum AYNISINI 7:30 ss lerinde yuri nickine ait olarak gorup kicklemistim yuri yi. muhtara yuriyi banlar misin dedigimde ss i siyah dedi. ben 10 dk sonra bununla karsilastim. AYNI ss AXL nin oluvermiş.
bir baska ss:
bunu da aynı yerden 8:00 ss lerinin içinden aldım. sonic burda wh gorunuyor. yasin(highflyer) ile denedik aynı yeri açtığında sonic in ss inin siyah olduğunu soyledi. gariptir; resim bilgileri aynı. ama farklı olan şey kişi sayısı. bende 19/35 gorunurken yasinde 45 kişi olduğunu soyledi. yani kişi sayısı artınca ss ler başkasının mı oluyor???
bir başka wh ss i daha paylasiyorum:
ss alımında ciddi bir sorun olduğu ortada. saygılar.
düzeltme 1: bunu da 8:30 ss leri arasından aldım. bir üstteki resimle ayni bakarsanız. biri jandarmanin biri muhtarin.
düzeltme 2:
yasin konuyu okuyunca kafam karıştı dedi durumu daha açık anlatmak açısından yasinle konuşmalarımızı ekliyorum:
TR|highflyer: bazen bazi şeyler wh gibi gösteriyo |C-TR| CADI: yasin saka bi yana durumu anlatayim bak |C-TR|highflyer: dinliyorum |C-TR| CADI: az once baktim yuri diye birinde kirmizi kareler vardi. resim backlotta solda bi mavi sagda kirmizilar var |C-TR| CADI: yeni ss ler gelince baktim ayni resim axl adina kayitli. yuri tertemiz |C-TR| CADI: ss ler yer degistirio |C-TR|highflyer: anladım |C-TR| CADI: konu açaym foruma baksinlar |C-TR|highflyer: aç bakalım |C-TR|highflyer: ve yuri kapatmıştır dicem ama |C-TR|highflyer: ne kadar doğru olur bilemedim şimdi |C-TR| CADI: hyr hyr resim ayni |C-TR| CADI: bayağı ayni yani:D |C-TR| CADI: bi de sey |C-TR|highflyer: iyi sen bilirsin bi sor bakalım 😀 |C-TR| CADI: deneme yapalim mi |C-TR| CADI: pb ss sayfasini ac |C-TR| CADI: 15 minutes period die bisey var ya oraya tikla |C-TR| CADI: 8:00 ss lerinin oldugu yere gir |C-TR| CADI: sonic i bul |C-TR|highflyer: tamam bi dakka |C-TR|highflyer: evet buldum |C-TR| CADI: resmin yanindaki bilgiler bunlar mi |C-TR| CADI: 19 of 35 SONiC Cuma 21Eylül2012 8:04:30 p.m. pb000068.htm |C-TR|highflyer: evet |C-TR| CADI: o resimde kirmizi kareler var dimi. wh deil mi o |C-TR|highflyer: bende siyah görünüyoD: |C-TR| CADI: yok artk |C-TR|highflyer: ciddiyim |C-TR| CADI: sistem tamamen çökmüş o zaman:D |C-TR|highflyer: arada bir fark var |C-TR| CADI: ?? |C-TR|highflyer: 35 toplam resim var |C-TR|highflyer: sende |C-TR|highflyer: bende 44 |C-TR| CADI: sayi degisince senin ss in bnm ss im oluyosa bayagi ciddi bi problemimiz var demektir:D |C-TR|highflyer: 😀 |C-TR|highflyer: karışık bi durum :d |C-TR| CADI: tmm cozeriz ins. |C-TR|highflyer: bazen sslere bakıp wh diye atıyoduk |C-TR|highflyer: sonra ben wh değilim diye geliyorlardı |C-TR|highflyer: sorun bu muydu acaba |C-TR| CADI: ben de attim bugun iki kisiyi.. bence olabilir.
Evet konuyu anladim ben bu senin internet baglanti hizin dan dolayi bu olayla baska kisilerde karisliasmistim gönderdigin ss lerin altina bakarsan gerçek isimleri orda çikar mesela muhtarda ve jandarmada morg AXL ve Sonic de dami gibi yazar onlar gerçek isimdir wh olanlar odur baskasi baksin wh görünmez çünkü tamamen senin o anki int hizina baglidir hele ki oyundayken bakarsan 😀
PBSS için kullandığımız script, orjinalinin aynısı yani köklü bir değişiklik yapmamıştık. Bu tür hata veya hata demeyelimde yanılsamalar daha önce de görülmüştü. Ben bunun aynı guide sahip oyunculardan da kaynaklanabileceğini düşünüyorum.
WH tespit ederken önemli olan scriptin listeleyip gösterdiği zaman, guid vb. bilgileri değil de bizzat punkbusterin çektiği anlık görüntü olan png resmini esas almak gerekir. WH görüntüsü bulunan bir resimde yazan nickin sahibini genel oyuncu listesinden bulduğumuzda zaman, guid vb. bilgilerin aslına ulaşabiliriz.