Yakaladığımız ince bir detay olursa burdan paylaşırız zaten facebook üzerinden iletişim kuralım lakırtılar için 😀 benden olanlar için yani 😀
Call of Duty 2 serveri join listesinde gösterebilmek için yok mu bir tanıdık filan sorsak mesaj atsak öğrensek?
Craked hakkında tecrübeye sahip üyeleri ve ziyaretcileri bilgi paylaşmaya davet ediyorum cra*ked yapma serveri join listede gösterebilmek için bilgi paylaşmaya davetlisiniz?
Neden start veremedim bakmanız mümkün mü acaba??
Call of Duty 2 Admiral modu kurabiliriz aslında, neden olmasın.
cra*ked de bir sıkıntı var, yoksa başkasında gördüm, bu kadar beklemiyorsun cra*ked için.
Sunucu join server listesinde görünmeye baslamiştir bilginize admiral modu kurabiliriz.
Yasin Bey, buralarda iseniz sound konusunda yardımınıza ihtiyacım olucak?
Türk lokosyonlu ve windows 12 server işletim sistemini kullandıgım serverleri join server listesinde ben de gösteremedim. Attığınız yolu denedim ama olmadı yardım edebilicek varsa bilgi lütfen? Saygılar.
bu arkadasın bahsetmis oldugu söyleki fps sınır limiti yani 250 veya 333 gibi ! bu konuda suan benimde yardima ihtiyacim var!
Pek ala denemekte fayda var set sv_ fs 25 olarak denemekten zarar gelmez. Ama mantıksız naska bir oyuncunun fps alımını veya herhangi bir oyuncunun fps alımını sınırlayarak oyunun farklı bir modunun ortaya cıktıgını belirtirim ama maç modu yani bu sınıra ulasmam tüm oyuncuların 250 fps degerinden fazlasını almamasını saglamam gerek sabit com_maxfps 250 yani baska bir oyuncunun fps 250 gectiginde sunucudan otomatik oyuncunun atılmasını. Saglamak maksat gerekli bilgi lazım aci hemde cok acil!
Mrhb. CoD2 maç modu oyuncular taraflı sabit fps 250 ve fps nin 250 üstü 333 oldugu takdirde otomatikmen oyuncuyu atmasını saglamayi bilen yok mu yani burda şimdi 😀 ilginç vakıa
Konu basligi sacma cevap alinamiyor neden se çözümcü cevap cvar fps ayarını bilen yok yani ölemi oto oyuncu 250 fps degerini gectiginde atılma özelligi hakkında bilgisi olan yok mu yani?
Edit: Mesajlar birleştirildi.