Call of Duty 2 Server Açma ve Kurulum Ayarları, Hata Çözümleri (ANA KONU) ⋆ Sayfa 21 ⋆ Call of Duty Server Yönetimi ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Server Açma ve Kurulum Ayarları, Hata Çözümleri (ANA KONU)

258 Gönderi
23 Üye
17 Beğeni
97.1 K Ziyaret
Gönderiler: 84
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

O arkadasla bir daha konuşma yapmıyacagımı belirttim rahatsız oluyormus gerekirse savcılıga şikayette bulunucagını tahatsız edilmek istemedigini belirterek cod u bıraktıgını belirtti konu ile ilgili o arkadas bir adet server için ip ve port çikartiyordu starting in yanına. Orjinal ve cracedle birlikte caliştirmasını saglıyordu wind 12 de join serverler listesinde yine görünmesini saglamıştı o arkads beni sildi bende onu!<|>görünme <bu konu dısında sizin bir çözüm yapabilmeniz yyaptrabilmeniz. Tanıdıgınız veya wind8 gecmemiz gibi vs ne yapabilirizz?? mümkün mü??

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Şu an kullandığınız Win Server 2012'den Win Server 2008'e geçseniz de farketmeyecektir. Daha önce üzerinde çalışmadığım için bu konu bilgim dahilinde değil. Bu işi yapabilecek tanıdığım da mevcut değil.

Şu an için bir çözüm yolu görünmediğinden, eğer illaki serverim listede görünsün diyorsanız oyun serverini orjinal halinde bırakmalısınız. Fakat bu durumda da orjinal oyuna sahip olmayanlar sunucunuza giremeyecektir.

Cevap
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

Peki sayın admin server görünmesede olur /connect 185.122.200.232:28960 ile girilebiliniyor görünmesi içinde bi ara ayar verilir sorun yok şuan bana lazım olan team vote oyuncu tarafından harita belirleme lazım bende var ama nereye yüklersem daha iy olur pam in yanına yükleme yapıyımmı? Veyada siz yüklermisiniz baska sorunda yok gerekli haritaları nereye yükleyelim. Siz oraya bos bir klasor yapıp buraya diye adlandırırsanız yüklemeleri. Bende yapabilirim Saygılar server join serverlerde görünmesede idare ederiz şimdilik gametracked facebook sayfalarında vb. Sayfalarda duyuru yaparız.

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Server.cfg dosyasına bakılırsa Call of Duty 2 ePAM Mod CTF serverinizde vote şu an kapalı görünüyor. İsterseniz açılabilir ama çalışır mı çalışmaz mı, çalışırsa hatalı mı yoksa düzgün mü çalışır aktifleştirip test etmek gerek.

CoD2 serverine yeni harita eklemek için hem mod ile uyumlu hem de CTF desteği bulunan haritalarınızı;

* Main klasörüne atmanız,

* Bu haritaları map rotate içerisine dahil etmeniz,

set sv_mapRotation "gametype ctf map mp_toujane gametype ctf map mp_mymap"

* Kolay/hızlı indirilmelerini saylamak için bağlantıda anlatıldığı gibi Http Fast Download ayarlarını yapmanız ve

* Ardından serveri yeniden başlatmanız gerekiyor.

Hangi haritaları yüklemek istiyorsanız bildirin, inceleyip yüklemeye çalışalım.

Cevap
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

map mp_tripoli map mp_tobruk peki bir sorum olucak sizde orjinal call of duty 2 varmı servere yükleseniz server görünse aslinda arkadas orjinali yükledikten sonra cfg içerisindeki ana baslıga en sona büyük harflerle  ERROR  EKLEMİŞTİ sasırmıstım  acba denesek faydası olurmu birde> sizin dediginiz gibi set sv_mapRotation "gametype ctf map mp_toujane gametype ctf map mp_mymap" bunları yapmiştim ama gözden gecirmeniz iyi olur  yani rcontooldan degil veya serverin otomatik harita degiştirmesi degil team vote ekrana geliyor 15 dakika bekliyor sonra oyuncular haritayi gereke type i  seciyorlar bunu istiyorsum sanırım sizin dediginizde bu 😀

Cevap
Sayfa 21 / 46
Oyun.News
Logo