Call of Duty 2 Server Açma ve Kurulum Ayarları, Hata Çözümleri (ANA KONU) ⋆ Sayfa 15 ⋆ Call of Duty Server Yönetimi ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Server Açma ve Kurulum Ayarları, Hata Çözümleri (ANA KONU)

258 Gönderi
23 Üye
17 Beğeni
97 K Ziyaret
Gönderiler: 84
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

Sayın admin sizin serveri kim kurdu sizin serverdeki ayarları oldugu gibi bana atarmısınız bu kurma işini lütfen saglayınız rica edicegim sizden sizdeki ayarları bana kopyalıyabilirsiniz?:) ) o arkadasla limoniyim artık anlasıy gösterirmisiniz❓❓❓

ücret isterseniz bu kurulum için saglayabilirim❓❓

Edit: Mesajlar birleştirildi.

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Serverlerimiz açık olduğu dönemlerde kiralama yoluyla Call of Duty 2 sunucu açıyorduk. Yani ayarlar vs. kiraladığımız firma tarafından gerçekleştiriliyordu.

Ben size bilgim yettiği kadar mod konusunda yardımcı olayım diyordum ama siz tüm server makinası ile ilgili işleri yaptırmaktan bahsediyorsunuz. Bu ikisi arasında dağlar kadar fark var ve zaman/yeterlilik bakımından beni aşıyor.

Ücretli işlere girmiyoruz maalesef.

NOT: Daha önceki mesajlarımdan birinde konulara ard arda mesaj yazıp spam/flood yapmayın şeklinde uyarı yapmıştım, lütfen yanıt gelmeden yeni mesaj yazmayınız. Bir mesaj yazdıktan 5-10 dk. sonra yanıt gelmeden tekrar mesaj yazmayınız, yazmak istediklerinizi iyice toparlayıp açık ve anlaşılır bir şekilde yazınız ki ne demek istediğinizi anlamlandırabilelim ve istediğiniz yardım size ulaşabilsin.

Cevap
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

Olmadı bende yedekler vardı onları kurarım sizde gerek vs ayarları saglayın pekii. Malesef yedekler kayıp ya server kurabilicek arkadas yönlendirebilirmisiniz veya birilerini bana facebooktan önerebilirmisiniz??

Evet şu anda server resmi olarak .aliştirildi cra*edlenip bitirilmesi lazim istediginiz tüm herseyi indirebilirsiniz sunucudan??

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Benim yazdıklarımı okumuyorsunuz herhalde. Sunucunuza baktım biraz önce, Call of Duty 2'yi ve yamasını kurmamışsınız. Bunları tamamlayın CoD2 ePam mod konusunda yardımcı olmaya çalışayım.

Cevap
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

yaması derken nerden indircegim peki oları bilgi veya indircegim link varmı idi biraz daha açik olursanız yama konusunda aydınlatırsanız iyi olur

Cevap
Sayfa 15 / 46
Oyun.News
Logo