Call of Duty 2 Server Açma ve Kurulum Ayarları, Hata Çözümleri (ANA KONU) ⋆ Sayfa 14 ⋆ Call of Duty Server Yönetimi ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Server Açma ve Kurulum Ayarları, Hata Çözümleri (ANA KONU)

258 Gönderi
23 Üye
17 Beğeni
97 K Ziyaret
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Windows ise sorun olmaz sanıyorum.

Cevap
Gönderiler: 84
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

evet windows.

suanda server kurulu bakma imkaniniz varsa facebooktan bilgileri paylasabilirim

evet şu anda facebooktan bilgileri paylastimmm=??

server kurma konusunda yardiminiza ihtiyacim olucak ??==)))

Server kurulumu orjinal en bastan tecrübeniz vardır sanırım???

Edit: Mesajlar birleştirildi.

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Bu gece server konusunda yardım etmek için baktım ama sunucunuzda henüz Call of Duty 2 dahi kurulu değildi. Bizim böyle bir destek sistemimiz yok. Oyununuzu ve temel bileşenleri kurup sunucunuzu Linux'a formatlamadan önceki haline getirirseniz mod hataları ile ilgili kaldığımız yerden devam edebiliriz.

Ayrıca server sorunlarınızın çözümü için forumda gereğinden fazla konular açarak, konulara ard arda mesaj atarak veya chatboxtan da yazarak spam yapmayınız.

Cevap
Gönderiler: 84
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

Bir seferlik siz kurulumu gerceklestirseniz olmaz mı ram 5 ve cpu 6 a gectim destek vericek baska moderatör veya yetkili varsa yönlendirebilirnisiniz?????

İnanın anlamıyorum tüm kurulumları linux a gecmeden önceki kurulumu bana arkadas yapmıstı arkadasada ulasamıyorum siz kurabilirmisiniz????

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Destek verecek eleman yok, site politikalarımıza göre öyle bir hizmetimiz de yok zaten. Oyun kurmak da zor bir iş değil, bilgisayarınıza kurar gibi serverinize de oyunu kuracaksınız. Server idare etmek istiyorsanız bu tür işleri araştırıp kendiniz yapmalısınız, devamlı dışarıdan destekle olmaz bu işler. Olmazsa arkadaşınıza ulaşıp yapmasını bekleyin.

Cevap
Sayfa 14 / 46
Oyun.News
Logo