Call of Duty 2 Server Açma ve Kurulum Ayarları, Hata Çözümleri (ANA KONU) ⋆ Sayfa 11 ⋆ Call of Duty Server Yönetimi ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Server Açma ve Kurulum Ayarları, Hata Çözümleri (ANA KONU)

258 Gönderi
23 Üye
17 Beğeni
97 K Ziyaret
Gönderiler: 84
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

cevabınız pek iç açici tebrikler süper ve  iyi bilgi teşekkürler. yanlız 80kb üstü indirme saglamak için  ne yapmak gerek.

80kb üstüne çıkmak için ne gerekli daha yüksek download mesela 500kb gibi??

Açıkçası bana fast download gerek bilgi olarak alan adım var? fast download için ayarları atabilirmisiniz??

//seta sv_wwwDownload "1" // enable download redirection
//seta sv_wwwBaseURL                // defines url to download from
//seta sv_wwwDlDisconnected "0" // disconnect clients while downloading

// Client Download Settings. (1=on/1=on) Used for MODs and custom maps

umarım bu sekilde ulasmak istedigim hıza sahib olurum size teyit amacli attim siz bu işin adminisiniz atmıs oldugum bilgilerin ve alacagim hizi yakalamam mümkün mü bu ayarlarımla?

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

2. maddede yaptığım anlatımı uygularsanız server makinasının ve oyuncuların internet bant genişliklerine de bağlı olarak çok daha yüksek örneğin 3-5 Mbps. hızlara yakın fast download yapılabilir CoD2 servere girerken.

Yalnız yukarıda verdiğinz server.cfg komutunda cod2'den sonra .com yazmışsınız. (.com) ibaresini silersiniz. Ayrıca komutların önündeki // işaretlerini de kaldırırsınız .cfg dosyasından.

Cevap
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

peki benim website hizmetim yok ayarlabilirmisiniz size biraksam server bilgilerini 1 mbhs la filan indirmek için yüksek bi sekilde yani indirmek için??

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

2. madde anlatımını websitesi olmayanlar için. HFS yazılımının kurulumu ile ayarlarını yapar ve 2. md. deki diğer anlatımlarımı uygularsanız sanki web sitesinden iniyormuş gibi hızlı inecek.

Cevap
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

yok sayin admin yapamayacagim facebook a bakarmısınız?? bilgi paylasicam?? bir zahmet kurarmısınız??.

Cevap
Sayfa 11 / 46
Oyun.News
Logo