Temmuz 2017 çıkışlı 31 TL. değerindeki simülasyon, yarış oyunu Car Mechanic Simulator 2018 ücretsiz oldu.
23-30 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacak olan free oyun dağıtım kampanyasından yararlanmak için bağlantıdaki sayfaya üyelik bilgilerinizle giriş yapınız ve ''YÜKLE'' butonuna basarak ücretsiz sipariş aşamalarını tamamlayınız.
Siparişi tamamladığınızda Car Mechanic Simulator 2018, Epic Games kütüphanenize eklenecektir. 20 Gb. boyutundaki Car Mechanic Simulator 2018'i oynamak istediğiniz zaman indirip sınırsızca oynayabilirsiniz, iyi oyunlar.
Çeşitli oyunlarla ilgili free/bedava oyun kampanya haberlerini Oyun Kampanyaları kategorisinde bulabilir, üyelik girişi yapıp ilgili kategorideki ''Yeni konulara abone ol'' seçeneğini işaretleyerek e-posta ile free oyun kampanyalarından haberdar olabilir, ayrıca sosyal medya hesaplarımızı da takip edebilirsiniz.
Hakkında:
Araba ayrıntılarına gösterilen özenin şaşırtıcı olduğu bu inanılmaz derecede ayrıntılı ve son derece gerçekçi simülasyon oyununda onarım hizmeti imparatorluğunuzu kurun ve genişletin.
Yeni Barn Find modülünde ve Junkyard modülünde klasik, benzersiz arabaları bulun.
Car Mechanic Simulator 2018 Sistem Gereksinimleri:
Car Mechanic Simulator 2018 oyununa ait minimum sistem gereksinimleri şöyle;
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya üzeri 64-Bit işletim sistemi,
- İşlemci: Intel Core i3 3.0 GHz. ya da emsali AMD veya üzeri işlemci,
- Bellek: 4 Gb. ram miktarı,
- Ekran Kartı: NVidia GeForce GTX 660 ya da emsali AMD veya üzeri bir ekran kartı,
- Kaç Gb.: 20 Gb. kullanılabilir boş disk alanı,
- DirectX: DX 11
- Epic Games hesabı gerektirir.
Desteklenen Diller:
- Seslendirme: Türkçe,İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Çekçe, Macarca, Japonca, Lehçe, Rusça, Çince, Portekizce, Yunanca, Fince, Korece.
- Metin: Türkçe,İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Çekçe, Macarca, Japonca, Lehçe, Rusça, Çince, Portekizce, Yunanca, Fince, Korece.
Car Mechanic Simulator 2018 free kampanya biraz önce başladı, kütüphaneye ekledim. Haber için teşekkürler.
Car Mechanic Simulator 2018 free kampanya biraz önce başladı, kütüphaneye ekledim. Haber için teşekkürler.
Ben de vardı fazla mal göz çıkarmaz diye fazladan ekledim kütüphaneye 2 adet oldu