XFire Sorunları ve Çözüm Önerileri [Ana Konu] ⋆ Sayfa 2 ⋆ Oyun Dünyası ⋆ Forum | Oyun.News
XFire Sorunları ve ...

Bildirimler
Tümünü temizle

XFire Sorunları ve Çözüm Önerileri [Ana Konu]

45 Gönderi
12 Üye
4 Beğeni
68.2 K Ziyaret
(@reichsfuhrer)
Gönderiler: 9
Onbaşı

Call of Duty için nasıl portu açıyoruz, şu an modem arayüzündeyim.

Gönderildi : 8 Haziran 2013 20:45
(@administrator)
Gönderiler: 3262
General Admin
Konu Sahibi

Modem arayüzüne girme markasına göre değişir. Fakat genelde 192.168.1.1 adresinden giriş yapılıyor, şifrenizi vs. yazarak girebilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla Call of Duty 5 portları UDP: 3074, 28960 TCP: 28960 şeklinde. Bazı modemlerde port açma menüsünde oyunların adları yazılı olabiliyor varsa seçip yapabilirsiniz. Oyunlar yazmıyorsa manuel yapmak gerek, bunu içinde modem markanızla ilgili port açmayı araştırmanız gerek.

HR200 Router Port Açma

Gönderildi : 8 Haziran 2013 21:00
(@fighert)
Gönderiler: 6
Onbaşı

Ben bu oyunu online oynamadim fakat diger serileri gibiyse xfiredeki ayarlardaki game bölümünden oyunun patchlerini tekrar seçmeniz duzeltebilir durumu

Gönderildi : 8 Haziran 2013 23:02
(@reichsfuhrer)
Gönderiler: 9
Onbaşı

Ahhh benim modemim yok.Yardımlarınız için teşekkür ederim,mecburen internet üzerinden oynayacağım.Ama onlardada eğilerek yürümek zorunlu olduğundan sinir bozuyorlar.

Gönderildi : 9 Haziran 2013 00:56
(@ozgur3377)
Gönderiler: 2
Er

Call of Duty 2 multiplayer oynuyorum fakat 4 gündür xfire giriş olmuyor, isim şifre doğru giriş yaptıktan sonra yeşil bar ilerliyor, fakat you have been from disconnected xfire uyarısı veriyor ve açılmıyor. Sorun xfire giriş yapamamam, yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Gönderildi : 29 Haziran 2015 20:00
(@administrator)
General Admin
Konu Sahibi

Biraz önce ben de Xfire üzerinden Call of Duty 2 serverlerine bağlanmak için Xfire uygulamasını açıp login olmak istediğimde resimde de görebileceğiniz gibi ''Error connection to Xfire server'' hatası aldım. Sanırım Xfire master sunucularında bir sorun olsa gerek. Xfire login/bağlantı hatası düzelinceye kadar Xfire olmadan Call of Duty oyun sunucularına girmek konulu anlatıma göre Call of Duty 2 serverlerine girmenizi tavsiye edebilirim.

Error Connection To Xfire Server

Gönderildi : 30 Haziran 2015 22:14
(@administrator)
General Admin
Konu Sahibi

Xfire oturum açmaya çalışırken Error connecting to Xfire server hatası ve devamındaki aşağıda yazdığım hatalar bende hala devam ediyor arkadaşlar, sizdeki durum nedir?

Error connecting to Xfire server.
Error: your DNS server was unable to resolve a required hostname. Reconnecting in ... secs.
Timed out while logging into the server.

Gönderildi : 24 Temmuz 2015 15:47
(@esesli)
Gönderiler: 10
Onbaşı

Merhaba. Sorunum şu. Yaklaşık 2 ay önce en son XFire düzgünce açılıyordu. Şimdi tekrar CoD özlemi başladı bende CoD4 kurdum XFire indireyim dedim fakat siteye giriş yapamadım. Neyse yüklenenler klasöründe setup buldum. Kurdum k.adı şifre giriyorum fakat "Connecting to Server"da kalıyor. İnternette aynı sorunda olan çok fazla arkadaş gördüm fakat hiçbiride cevap alamamış. Ne olur yardım edin şu aralar canım çok fazla CoD oynamak istedi. Acaba XFireye bağlanamamam bende kaynaklımı yoksa XFire sunucularından kaynaklı bir hata mı?

Benim ilk postum oluyor bu. Konuyu tam olarak nereye açacağımı anlayamadım o yüzden konu başlığını biraz uyarlayıp açtım. Şimdiden teşekkürler.

Gönderildi : 2 Ağustos 2015 18:10
(@administrator)
General Admin
Konu Sahibi

Uzunca bir süredir XFire master sunucularında ''Error Connection to Xfire Server'' hatası mevcut maalesef. XFire gibi oturmuş bir sistemin bu soruna hala bir çözüm getirememiş olması da oldukça garip bir durum. Geçtiğimiz günlerde Call of Duty 2'de de aynı sorunu yaşayan üyemizin yazdığı konu konuyu  yukarıdan inceleyebilirsiniz.

Şu an için, daha önceki yıllarda yaşanan XFire bağlantı sorunu nedeniyle yaptığım ''Xfire Olmadan Call of Duty Oyun Sunucularına Girmek'' anlatımını önerebilirim.

Error Connection to Xfire Server

Gönderildi : 3 Ağustos 2015 00:34
(@esesli)
Gönderiler: 10
Onbaşı

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Artık sabredeceğiz fakat diğer yaklaşık 1 haftadır olan bu soruna XFire ekibinin bir çözüm bulamamasıda ayrı bir sorun..

İyi forumlar..

Gönderildi : 3 Ağustos 2015 12:22
(@desertfox)
Gönderiler: 68
Uzman Çavuş

Şuanda xfire girişi yapmaya çalışıyorum "DNS Lookup" hatası alıyorum süre sayacı çalışıyor süre bittiğinde aynı olay tekrarlıyor.

Gönderildi : 4 Ağustos 2015 08:47
(@xxless)
Gönderiler: 8
Onbaşı

Merhabalar codturkiye. Xfire galiba hizmetlerini durdurdu. Alternatif olarak Gametracker'dan girilebiliyor. Server ekleme site üzerinden yapılıyor, aracı programcık vasıtası ile de eşitleme yapılıyor. Yalnız sadece favori olarak eklediğiniz server'lar programcık ekranına düşüyor ordan direk girebiliyorsuz (xfire gibi listeyi oyun türü ve sürüme göre vs.vs  süzebilmeler yok). Server_variables tıklandığında 1.0 ve 1.3 sürümleri görebildiğiniz menü karşımıza çıkıyor.

Talep olursa video ile anlatım yapabilirim.

Avrupa lokasyonlu sunucularda hatırı sayılır oyuncu var 10/mb bağlantı ile rahat bir şekilde oynamak mümkün.

Gönderildi : 8 Ağustos 2015 04:18
(@administrator)
General Admin
Konu Sahibi

Aşağıdaki başlıklarda da ele aldığımız Xfire bağlantı sorunu nedeniyle Call of Duty 2 ve diğer oyunların multiplayer sunucularına GameTracker Lite yazılımı ile otomatik join/bağlanma yöntemi bahsettiğiniz gibi şu an için tek alternatif yol olarak görünüyor. Bilgilendirme ve anlatımınız için teşekkürler.

Gt Lite Download

Gönderildi : 8 Ağustos 2015 19:28
(@lucasyekatarina)
Gönderiler: 6
Onbaşı

aynı sorun bende de var. oyuna yaklaşık 1 haftadır giriş yapamıyorum. xfire kapatılmış mı nolmuş ? dns lookup da kalıyor. sonra you have been disconnected yazıyor ve bir türlü girmiyor. sanırım cod 2 o yüzden çalışmıyor. oyunun içinde aldığım hata ise ; key code is not valid.  önceden girip oynayabiliyordum xfire varken ama şimdi oynayamıyorum lütfen yardım edin..

Gönderildi : 10 Ağustos 2015 16:29
(@administrator)
General Admin
Konu Sahibi

Xfire'da yaklaşık iki aydır bağlantı ve login sorunları devam ediyor, sitesi ise hala açık, o yüzden kapandığını düşünmüyorum ama Xfire Installer Download etmek istenildiğinde uzun süredir hata veriyor. Bu ve benzeri hatalar ile sitesindeki Gizlilik/Kurallar gibi en temel sayfalarda bile ''404 Sayfa Bulunamadı'' hataları ciddi bir yönetim sorunlarının olduğunu gösteriyor.

Umarız bunlar yeniden yapılanma çalışmaları ile ilgili olsun ve bir önce Xfire'ı hatasız kullanmaya devam edelim. Call of Duty 4 XFire Connecting to Server Sorunu'nda da olduğu gibi Xfire destekli yüzlerce oyunda da aynı hata alınıyor maalesef.

Şimdilik mevcut Xfire bağlantı hatası için kesin çözüm önerimiz yok fakat konu içerisinde bulabileceğiniz Call of Duty 2 multiplayer xFire için alternatif çözüm yöntemleri ile Xfire olmadan oyun sunucularına girmek anlatımındaki bağlantı yapma metodunu da kullanabilirsiniz.

Call of Duty 2 EXE_ERR_INVALID_CD_KEY Hatası ve Call of Duty 2 Key Code is Not Valid Hatası ile diğer CoD2 hataları ile detaylı bilgileri ise bağlantıdaki kategoride bulabilirsiniz.

Xfire Dns Errors

Gönderildi : 10 Ağustos 2015 17:38
Sayfa 2 / 3
Oyun.News
Logo