Call of Duty 4 Level 55 Yapma Easy Account ⋆ Sayfa 2 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 Level 55 Yapma Easy Account

9 Gönderi
5 Üye
0 Beğeni
34.1 K Ziyaret
Gönderiler: 3
(@captain-oguz)
Er

Ben Kendi Emeklerimle 55 Level Oldum Eğer İsterseniz Elimde Mükemmel Bir M4 Carbine Perk & Eklenti Önerilerim Var

Cevap
Gönderiler: 3276
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Paylaşırsanız memnun oluruz, teşekkürler.

Ben Kendi Emeklerimle 55 Level Oldum Eğer İsterseniz Elimde Mükemmel Bir M4 Carbine Perk & Eklenti Önerilerim Var

Cevap
Gönderiler: 1
(@ali-veteriner)
Er

Selamün Aleyküm Beyler Ben Susturucu Nasıl Alıcam Call of Duty 4 55 Level Oldum Ama Susturucuyu Halen Göremedim Bazı Serverlarda Susturucu olan Kişiler Gördüm Ama Neden Biz Alamıyoz.

Cevap
Gönderiler: 3276
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Call of Duty 4'teki silahlara susturucu/silencer attachment/eklentisi takabilmek için levelinizi yükseltmenizin yanısıra resimde de görülen örneğin ''Complete the Marksman challenge this weapon'' yazısında belirtildiği gibi ilgili silah ile oynayarak multiplayer deneyiminizi yükseltmeniz gerekiyor. CoD4 level 11 olan profilimden aldığım ekran görüntülerinde MP5 için silencer henüz gelmemiş ama M9 tabanca için susturucu/silencer eklentisinin geldiğini görebilirsiniz.

Selamün Aleyküm Beyler Ben Susturucu Nasıl Alıcam Call of Duty 4 55 Level Oldum Ama Susturucuyu Halen Göremedim Bazı Serverlarda Susturucu olan Kişiler Gördüm Ama Neden Biz Alamıyoz.

Cod4 Rank Level

Cod4 Create Class M9 Silencer

Cod4 Create Class Custom1

Cevap
Sayfa 2 / 2
Oyun.News
Logo