Call of Duty 4 Hataları ve Çözüm Önerileri (Ana Konu) ⋆ Sayfa 9 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 Hataları ve Çözüm Önerileri (Ana Konu)

70 Gönderi
26 Üye
2 Beğeni
135.2 K Ziyaret
Gönderiler: 3280
(@administrator)
General

İhtiyaç duyulan iyi bir konuya değinmişsin, eline sağlık. Oldukça çaba sarfetmişsin, ''Call of Duty 4 Windows 8 Crash Hatası Çözümü - CoD4 Windows 8 Crash Fixed'' konu resimlerine watermark koydum, ayrıca konuyu sabitledim.

Zombie serverde nasıl anladın diye soranlar olabilir, malum zombi ya da botlu serverlerde punkbuster off konumunda olması gerekiyor 🙂

Call of Duty 4 Modern Warfare Sistem Gereksinimleri

Cevap
Gönderiler: 92
(@kokocan)
Uzman Çavuş

yeni dikkatimi çekti de silah skinlerini yanlızca kullanan kişi görebiliyor buda karşı tarafın dikkatini nasıl dagıtıyor acaba?

Cevap
Gönderiler: 340
(@gangster)
Teğmen

koray sadece kullanan kişi degil herkes görür silah skinini...misal adamın elinde skinle renklendirilmiş silah ölünce yere düştüğünde sende o silahı yerde görebiliyorsun skinli bir şekilde yada oyuncunun elinde ama yerdeki skinli silahı alınca görünüyormu o hiç dikkatimi çekmedi 🙂

Cevap
Gönderiler: 92
(@kokocan)
Uzman Çavuş

ama benim bildiğim sen mesela ak47 skini kullanıyosun diyelim ki x skini bende y skinini kullanıyorum sen benim y skinini değil kendi x skilini görürsün.. yanlışmıyım?:D

Cevap
Gönderiler: 6
(@fighert)
Onbaşı

Bazi swlerde md5 hatasi aliyorum nedir acaba çözümü

Cevap
Sayfa 9 / 14
Oyun.News
Logo