Ben böyle durumlara karşıyım yasaklı klandaymışım felan bu işler saçma he hakveriyorum size ama bana deyin ki 1 kere olsun qLobaL tagiyla oyundaydin sen?? Skinleri kaldirmak için ise oyunu silmeye gerek yok o sorduğun arkadaşin yanliş biliyor iw07.iwd dosyasının değiştirilmesi yeterli olacaktir yaklaşik 1 dk mı almaz...Ben oyunu kendim için istemiyorum bnm xf mi kullanan 10 yaşindaki kardeşim için istiyorum zaten okul dönemleri yokum ben başka şehirde öğrenciyim..Bu seferlik bebe için izin verin bari ne klanla alakası var ne skinlerle....
Arkadaşım oyun içinde uyarıyı aldığın an o uyarının hakkını yerine getireceksin gl kullanan biri kapat onu atma desek map bitince dese onuda seni attığımız gibi atarız.Kuralları koyan ve uygulayan bizler uyması gereksen sizlersiniz bu sebeple kimsenin keyfini bekleyemeyiz.Yasaklı bir Klan üyesi olman skin kullanman bence yasaklılığının devamı için gayet geçerli sebepler bebe başka serverda oynasın.
Eyw ustam diyecek bir şey yok bazı konularda haklısınız...Yalnız Gl yi kullanmamakla skin kapatmak arasındaki farkı umarım biliyosundur..Emin olun bir çoğunuzdan daha çok oynamışlığım ve tecrübem vardır..Skin kapat demek oyun içnde 15 sn de olacak iş değil oyunun bitip yeni yahut oyunun restartlanmasını gerektirir...Neyse sanırım sizleri ikna etmek zor olacak en iyisi yeni key halbuki sadece anlayışla karşılayacağınızı düşünmüştüm...Eğer oyunda daha önceden 1 kere bile uyarı almişsam haklisinizdir, üstad fazla Gerek yok Eskiler Tanır beni By Akrap... Haydi eyw
Admin arkadaşlar. Cod2 Rifle serverdan beni az çok tanırsınız. Şu aralar Cod4 Hardcore serverınıza da giriyorum ve bikaçkere admin arkadaşlara şu soruyu sormuştum. "Sis içinde adamı görürsem vurabilirmiyim?" -"Görüyorsan vurabilirsin" cevabını almıştım. Yalnız sürekli "sis tarıyorsun" "siste nerden gördün de vurdun ben göremedim" tarzı itirazlar alıyorum diğer oyunculardan.
Şöyle söylemeliyim ki cfg oyunu kurduğumda oluşan cfg. PC 82 ekran Led TV ye bağlı olduğundan ve yüksek çözünürlükle oynadığımdan dolayı fps düşüşü yaşamamak adına ekran kartı ayarlarından bazı özellikleri kısıyorum. Bundan mıdır yoksa başka bir sorundan mıdır bilemiyorum ama bugün aldığım ss yi Samurai (Erdem) e gösterdiğimde o da şaşırdı ve konu açmamı istedi.
Aşağıda linkini attığım ss de sis içinde adamın bende nasıl göründüğünü görmektesiniz. Bu şekilde gördüğümde vuruyorum fakat kimsenin hakkını yemek istemediğimden bunun normal olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Ayrıca bu şekilde görüp vuran başkaları da var. İzlediğimde sis içinde takip edip vuruyorlar bazen beni de. (O vuranlar wh ise bilemem ama benim gibi görüyor olmaları da ihtimal) Sisin bu şekilde görünmesine sebep ne olabilir acaba?
Emre abiyi açıkçası bu dürüst tutumundan dolayı tebrik ediyorum bu durumu avantajına kullanmak varken sen sebebini araştıyorsun hak yemeyim diye valla helal olsun 🙂