Call of Duty 4 serverde flaw macro yada x7 kullaniyor bilmiyoruz.. ama darksiders x7 kullaniyorum dedi.. clan üyesi pkiechng ise napsin adam mouse mu değiştirsin yanıtını verdi... admine sordum x3 bile yasak dedi diyorum yine tınlamıyor, clan üyelerinizi kuralları öğretirmisiniz ? mouse değiştirmesine de gerek yok tamam extra cephane alıp pistol ile gezmesine de gerek yok ? ! tamamen kural ihlali ama clan üyeniz kurallardan haberi yok ezberletmeniz gerek
Turka senin kurallardan haberin varsa yetkimi sana verebilirim.
Konuyu macro yasak mı konusundan uzaklaşırıp kişisel tartışmaya çevirmesek daha iyi olur arkadaşlar. Adminlerimiz ve diğer arkadaşlarımız da düşüncelerini belirtirse daha yararlı olacaktır. Hepimizin maksadı faydalı bir forum ortamı ve zevkli bir oyun platformu oluşturmak, bu bakış açısıyla yorumlarımızı, değerlendirmelerimizi yapalım lütfen.
Dün gece hardcore tdm de meydana gelen uygunsuzluk hakkında sorular soracaktım. Serverlarınızda skin kullanmak yasakmış ama bir bilgim yoktu.Bu konuda sizde bende hatalıyım bilgilenme konusunda ama PORSUK adlı oyuncunuzun skin mi var sorusuna evet yazdım ve bana kapat onu yasak dedi bende tamam map bitiminde cıkıp kapatacağim diye yazıyordum ki enterlayamadan kokocan arkadaşimiz ki bildiğim kadarıyla yetki konusunda en üst seviye kapatmaz o gibsinden bir cümle kurdu ve bnm yazıyı enterlayamadan banlandım.Bu durumda haksızlığa uğradığımı düşünüyor ve atılmış olan banın açılmasını talep ediyorum..Skinleri kaldırmak oyunda mümkün değil bunu herkes bilir oyundan çıkmam beklenmeliydi bence..Sadece sp ve dg deki skinden ban yediğime inanamıyorum ama 🙂 By Akrap guid: e649b8afaf0afa8596d160639a4d9720 tdm hc sv 16.02.2013 saat 02.30 aralarında....Saygılarımla.. qLobaL'By Akrap
Akrap evet sizi uyardım fakat bir bilgim olmadiği için kpat diye uyardım,kokocan ise kapanmaz o arkdasi banla diye uyardı ve banladım,sonrasında ise sordugumda skin kapatmak icin oyunun silinmesi gerekitği yönünde oldu bu yüzden oyundan çıkıp kapatmanız mümkün olmayacaktı. Kaldı ki bunların hepsinde yanlışlığımız oldu diyelim fakat yazınızın sonunda belirttiğiniz gibi siz yasakli bir klan üyesisiniz bu sebeple bu banin kalkması mümkün olmayacaktır.
Dün gece hardcore tdm de meydana gelen uygunsuzluk hakkında sorular soracaktım. Serverlarınızda skin kullanmak yasakmış ama bir bilgim yoktu.Bu konuda sizde bende hatalıyım bilgilenme konusunda ama PORSUK adlı oyuncunuzun skin mi var sorusuna evet yazdım ve bana kapat onu yasak dedi bende tamam map bitiminde cıkıp kapatacağim diye yazıyordum ki enterlayamadan kokocan arkadaşimiz ki bildiğim kadarıyla yetki konusunda en üst seviye kapatmaz o gibsinden bir cümle kurdu ve bnm yazıyı enterlayamadan banlandım.Bu durumda haksızlığa uğradığımı düşünüyor ve atılmış olan banın açılmasını talep ediyorum..Skinleri kaldırmak oyunda mümkün değil bunu herkes bilir oyundan çıkmam beklenmeliydi bence..Sadece sp ve dg deki skinden ban yediğime inanamıyorum ama 🙂 By Akrap guid: e649b8afaf0afa8596d160639a4d9720 tdm hc sv 16.02.2013 saat 02.30 aralarında....Saygılarımla.. qLobaL'By Akrap