ben o kdar hizli yapani görmedim 😀 bide video da tiklamandan çok vurman var gibime geldi o yüzden diyorum .D
İlkim o zaman ben 😀 Fareden çıkan sese aldanma o kadar sert basmıyorum 😀
sana ilk konu açtığındada söyledim ban'ın çoktan açılmıştır hatta olayın oludugu gün açılmıştır.piyasada öyle mause ler varki her tuşuna birşeyler atıyabiliyorsun,senin yaşın kaç bilmiyorum ama ben 30 yaşındayım ve bu olayıda gayet iyi biliyorum duble-click diye bişey duymuşssundur herale onu herhangi bir tuşada atıyabiliyorsun sen bir tıklarsın o 2 tıklar.demek istediğim olay şu macro programı yasak,yok ben makro kullanmıyorummu diyorsun o zaman söyle söyliyyim 2x 3x 5x 7x yasak yani tek atar silahı seri kullanmak yasak bu videoyu kim izlerse izlesin fark etmez video da bile görünüyor nasıl kullandıgın.banın kalıcı olmadıgından bence bir sorun yok.kendini bu konuda haklıda görebilirsin saygı duyarım ama benim fikrim o yaptığın şeyin yanlış oldugu yönünde.
Eylülde 18 olucam. Double click i biliyorum bende var ama çok hızlı. Az önce de denedim bir kere atiyor 😀 Tamam hizli basmak yok ama normal serverda makronun yasak olmadığını söyledi bi admin adını hatırlamıyorum. Orda neden yasak değil?
cevap bekliyorum neden birinde yasak birinde değil?