hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım ama çalışan diğer programlarla alakalı olabilir diye düşnüyorum, belkide hiç alakası yoktur 🙂
Daha önce ben de bu sorunu yaşamıştım, sonra kendiliğinden düzelmişti. CoD4 oyununun masaüstüne inmesine bilgisayarda çalışan başka bir yazılımın neden olabileceğini düşünüyorum.
Evet genelde ekranda bir başka yazılımın uyarısı vs. bulunur çalışan bir program bunu bendede yapmıştı antivir reklamıydı galiba
Arkadaslar resimlerdede görüldüğü gibi Call of Duty 4 oyunun sohbet ve text yaziları bulanik ancak diger yazıları normal çözünürlükte. Oyunu silip tekrar yükledim ancak yine aynı sorun ..
Ekran kartım: ATI Mobility Radeon™ HD 5470
ÇÖZÜMLERİNİZ VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. 🙁
Modlu ya da modsuz tüm CoD4 oyun sunucularında bu hatayı alıp almamanıza bağlı olarak kullandığınız cfg ya da promodlive modun bu soruna kaynaklık ettiğini düşünüyorum.
Anladığım kadarıyla modifiyeli cfg kullanıyorsunuz, bu cfg ya da ekran görüntülerini verdiğiniz PromodLive mod üzerinde görüntü kalitesininin artırılması amacıyla text çözünürlük ayarları azaltılmış olabilir.
Ayrıca resimdeki CoD4 grafik ayarlarınızda çift ekran kartı (Dual Video Cards) ayarını Yes olarak işaretlemişsiniz.
Çözüm önerileri:
* Oyun yolunda bulunan cfg dosyasını yedekledikten sonra siliniz ve oyunu başlattığında yenisinin otomatik olarak oluşmasını sağlayınız ve modsuz bir CoD4 serverine girerek chat yazışmalarını kontrol ediniz.
* Mods klasöründeki promodlive klasörünü silerek farklı bir oyun sunucusundan indiriniz, değişik sunucularda sorunun devam edip etmediğini kontrol ediniz.
* CoD4 grafik ayarlarınızdaki çift ekran kartı (Dual Video Cards) ayarını No olarak işaretleyiniz.