Call of Duty 4 Hataları ve Çözüm Önerileri (Ana Konu) ⋆ Sayfa 10 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 Hataları ve Çözüm Önerileri (Ana Konu)

70 Gönderi
26 Üye
2 Beğeni
135.2 K Ziyaret
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Dosyalar bozulmuş ya da modifiye edilmiş olmalı. Oyunu kaldırıp varsa kalan dosya/klasörleri temizledikten sonra tekrar kurmanız sorunu çözecektir büyük ihtimalle.

Ayrıca Call of Duty 4 md5 hata mesajı resmini koyup, hangi oyun olduğunu da belirtirseniz daha fazla öneri sunan çıkacaktır.

Bazi swlerde md5 hatasi aliyorum nedir acaba çözümü

Cevap
Gönderiler: 6
(@fighert)
Onbaşı

Call of duty 4 de rotuda geliyor oyunu oynarken 5 dk da bir atiyor dosyaları sildim tekrar yükledim Ama olmadi ayni hala

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 4 MD5 hatası verdiğine göre Call of Duty 4 oyununa ya da RotU2 zombi mod'a ait dosyalardan bir veya bir kaçı veya cfg dosyası herhangi bir sebeple değişime uğramış olmalı.

Call of duty 4 de rotuda geliyor oyunu oynarken 5 dk da bir atiyor dosyaları sildim tekrar yükledim Ama olmadi ayni hala

Cevap
Gönderiler: 6
(@fighert)
Onbaşı

Oyunu tekrar yukluyum o zaman ben

Cevap
Gönderiler: 1
(@check16)
Er

Arkadaşlar oyunu oynarken oyun, sanki klavye üzerinden windows tuşuna bamışsın gibi veya alt+tab yapmışssın gibi sekme aşağı iniyor. Oynarken herhangi bir tuşa basmadığıma emınım.

Bilgisarayımın sistem özellikleri;
lenovo z500
• Dizüstü
• Intel®
• Core™ i5
• Turbo Boost ile 3.2 GHz'ye kadar
• 3230M
• 2,6 Ghz
• 15,6"
• 1366 x 768 px
• DDR3
• 8 GB