Call of Duty 4 Hataları ve Çözüm Önerileri (Ana Konu) ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 Hataları ve Çözüm Önerileri (Ana Konu)

70 Gönderi
26 Üye
2 Beğeni
134.5 K Ziyaret
Gönderiler: 7
Konu Sahibi
(@shark_bf_2)
Onbaşı
[#108]

Call of Duty 4 hataları ve çözüm önerileri konulu başlığımız, forumumuzda mevcut olan ve aşağıda listesini görebileceğiniz; CoD4 Specialty_new_nonenglish, CoD4 macro kullanmak, CoD4 Windows 8/10 crash hatası ve benzeri bir çok başlığın birleştirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu yüzden başlığın diğer sayfalarını da inceleyiniz ve herhangi bir çözüm bulamazsanız ya da bulursanız lütfen yorum yapınız, teşekkürler.

Call of Duty 4 MW Specialty_new_nonenglish Hatası

Call of Duty 4 Triple Monitor Oynama Ayarı Nasıl Olmalı?

Call of Duty 4 Modern Warfare d3dbsp Hatası

Call of Duty 4 Oyuniçi Ses ve Chat Yazışma Ayarları

Call of Duty 4 Modern Warfare Text ve Sohbet Yazıları Bulanık Görünüyor

Call of Duty 4 Oyunun Masaüstüne İnmesi Sorunu

Call of Duty 4 md5 Hatası

Call of Duty 4 Skin Kullanmak

Call of Duty 4 HardCore Server'de Siste Oyuncu Görmekle İlgili Önemli Soru

Call of Duty 4 Modern Warfare Macro Kullanmak

Call of Duty 4'te Chat'in Yerini Değiştirme

Call of Duty 4 Windows 8 Crash Hatası Çözümü

Nickim asd6sa6d4as6d65 gibi karışık birşeydi not almadan değiştim. Az önce 4 gibi banlandım, ondan önce de kicklendim. Yanlış hatırlamıyorsam |C-TR-A|GngsteR banladı. Kicklendiğim zaman "makro yasak", banlandığım zaman "git biraz gez" mi ne öyle birşey gördüm. Neden banlandım? Makro sayesinde G3 ile çok hızlı ateş ediyormuşum. Hızlı kısmı doğru ama makro yok ve buna inanmak istenmiyor. Hızlı basıyorum işte tuşa. Oynayış videosu mu atayım görmeniz için?

HARDCORE [GL-LS-MD-LMG-DuvarSisTaramaYasak]

Server IP 95.173.183.41:28960

Cod4 Macro

69 Yanıt
Gönderiler: 340
(@gangster)
Teğmen

koydugun ss tede görüldüğü üzere tempoban yani 300 dk zamanlı,zaman dolunca oto açılır banın.ayrıca seni uyaran bir admin olsun veya klan elemanı olsun düzgün konuşmalısın seviyeli.ben sana kötü bir söz söylemedim öyle birşey olmazda.ayrıca seni izlemesem sesimi çıkarmazdım zaten,macro var sende,at videonuda izleyelim hep beraber.

Cevap
Konu Sahibi
(@shark_bf_2)
Onbaşı

Not: Orjinal video yükleyicisi tarafından kaldırılmıştır. 18.05.2015

Cevap
Gönderiler: 294
(@marksman)
Teğmen

bunun bsy i kanitladigini sanmiyorum o sirada kullaniyor olabilirsin yada direk mausun o tusuna macro atmis olabilirsin

Cevap
Konu Sahibi
(@shark_bf_2)
Onbaşı

O zaman kimseye inanmayın herkes herşey kullanıyor olabilir. Bunu çok iyi bir şekilde saklıyor hiç çaktırmıyor da olabilirler. Daha önce hiç mi görmediniz böyle kullanan? Sanki insan üstü bir yetenek. İnanmak istemeyen inanmaz.

Cevap
Sayfa 1 / 14
Oyun.News
Logo