Modern Warfare Remastered Donma ve Kasma Sorunu Çözüm Önerileri ⋆ Sayfa 2 ⋆ Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Modern Warfare Remastered Donma ve Kasma Sorunu Çözüm Önerileri

10 Gönderi
2 Üye
0 Beğeni
7,122 Ziyaret
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

AMD Ekran Kartı Driver güncellemelerini bağlantıdan yapabilirsiniz. DirectX End-User Runtime Web Installer bağlantısından ise işletim sisteminizin desteklediği son sürüm DirectX güncellemesini kurabilirsiniz.

Daha önceden belirttiğim önerileri ve ekran kartı ve DirectX güncellemelerini kurduktan sonra hala Modern Warfare Remastered donma sorunu devam ederse sistem havalandırma/soğutmasına da bakmak lazım. Sisteminizin fan girişlerindeki varsa toz vb. hava akışını engelleyecek şeyleri temizlemek, ilave soğutma araçları kullanmak oynanışta faydası olabilecek şeyler.

Ayrıca tüm grafik ayar ve ekran çözünürlüğünü en düşük ayarlara alıp deneyebilirsiniz. Eğer donma sorunu kaybolursa kademeli olarak bazı ayarları artırıp ekran kartınızın MWR'için destekleyebildiği son noktayı bulmak lazım.

Cevap
Gönderiler: 32
Konu Sahibi
(@muhammed-yusufoglu)
Çavuş

Peki oyunun güncellemelerini nereden bulabilirim

Cevap
Admin
(@administrator)
General

MWR updateleri orjinal oyunlara otomatik geliyor. Orjinal olmayanlar için ise bir bilgim yok maalesef. Belki internette araştırılırsa daha iyi optimize edilmiş crk. sürümleri bulunabilir.

Peki oyunun güncellemelerini nereden bulabilirim

Cevap
Gönderiler: 32
Konu Sahibi
(@muhammed-yusufoglu)
Çavuş

Sorunu çözdüm. Bilgisayarda iki ekran kartı var ve oyun Intel HD Grafik kartını kullanıyordu. Aygıt yöneticisi ile sorunu çözdüm. Fakat şu an başka bir sorun var. Oyun Gamepad'i algılamıyor 🙂

Oyuna başlıyorum şimdide fps düşüklüğü alıyorum. Zaten 6-7 dakikada yükleniyor. Sonra da FPS düşüklüğü oluyor. Modern Warfare Remastered ana menüye bile zor erişiyorum. Nasıl çözebilirim?

Mw Remastered Donma Ve Kasma Sorunu

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Modern Warfare Remastered gamepad ayarlarını görselde de gösterdiğim oyun seçeneklerinin ''Kontroller'' kısmından ayarlamış mıydınız? ''Enabled'' deyip etkinleştirdiğinizde otomatik olarak algılaması gerekli. Save etmesi için belki oyunu yeniden başlatmak gerekebilir.

AMD Radeon HD 8730M ekran kartı, Intel HD Graphics'ten daha iyi özelliklere sahip aslında, değiştirdikten sonra MWR'de yaşadığınız düşük FPS ve uzun yükleme sorunu için bir fikrim yok maalesef.

Sorunu çözdüm. Bilgisayarda iki ekran kartı var ve oyun Intel HD Grafik kartını kullanıyordu. Aygıt yöneticisi ile sorunu çözdüm. Fakat şu an başka bir sorun var. Oyun Gamepad'i algılamıyor 🙂

Oyuna başlıyorum şimdi de fps düşüklüğü alıyorum. Zaten 6-7 dakikada yükleniyor. Sonra da FPS düşüklüğü oluyor. Modern Warfare Remastered ana menüye bile zor erişiyorum. Nasıl çözebilirim?

Mwr Gamepad Ayarlari

Cevap
Sayfa 2 / 2
Oyun.News
Logo