Modern Warfare Remastered Donma ve Kasma Sorunu Çözüm Önerileri ⋆ Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Modern Warfare Remastered Donma ve Kasma Sorunu Çözüm Önerileri

10 Gönderi
2 Üye
0 Beğeni
7,121 Ziyaret
Gönderiler: 32
Konu Sahibi
(@muhammed-yusufoglu)
Çavuş
[#437]

Call of Duty Modern Warfare Remastered oyununu kurdum. Windows penceresi ile atm ekran olarak başlıyor. DONMAMASI için introyu geçiyorum.

Oyun başladıktan birkaç saniye sonra kendiliğinden donuyor. Aynı zamanda RAM'in yaklaşık 2 GB'ını harcıyor. (CPU da olabilir) Ne yapmalıyım?

Modern Warfare Remastered Donma Sorunu

9 Yanıt
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty Modern Warfare Remastered grafik ve ekran çözünürlük ayarlarınız yüksekse donma/kasma vb. sorunlara neden olabilir. Oyuna başlamadan önce tüm ayarlarınızı gözden geçirerek düşürmenizi tavsiye ederim.

Infinite Warfare ile birlikte gelen Modern Warfare Remastered oldukça kasan bir oyun olmuş. Sistemimde CoDIW'i rahatça ve ayarları yükselterek oynayabiliyorken MWR'nin default gelen ayarlarında azaltmalar yapmak zorunda kalmıştım.

Ayrıca sisteminizde gereksiz çalışan uygulamalar varsa tamamını kapatıp sadece Modern Warfare Remastered oyununun kaynakları kullanmasını sağlayınız. Sistem bilgileriniz nelerdir? Yazabilirseniz onları da incelemek lazım.

Call of Duty Modern Warfare Remastered oyununu kurdum. Windows penceresi ile atm ekran olarak başlıyor. DONMAMASI için introyu geçiyorum. Oyun başladıktan birkaç saniye sonra kendiliğinden donuyor. Aynı zamanda RAM'in yaklaşık 2 GB'ını harcıyor. (CPU da olabilir) Ne yapmalıyım?

Modern Warfare Remastered Donma Sorunu

Cevap
Konu Sahibi
(@muhammed-yusufoglu)
Çavuş

Intel I-5 işlemci 3337U
8 GB RAM
2 GB Performans Harici Ekran Kartı(imiş)
Intel HD ve AMD Radeon HD 8730M ekran kartı
1 ay oldu format atilali. Fakat Infinjte Warfare ile beraber kurdugum icin bilgisayar yavaşladı. Ayni zamanda oyun disinda ki uygulamalari nasil kapatabilirim? Oyun Modu gelene kadar

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Intel I-5 3337U 1.80 GHz. işlemci ve 8 Gb. ram miktarı oyunu normal ayarlar civarında oynayabilmek yeterli. AMD Radeon HD 8730M 1 Gb. 128-Bit DDR3 DirectX 11.1 ekran kartınız ise Modern Warfare Remastered Sistem Gereksinimleri'nin çok altında kalıyor. Başta ekran çözünürlüğü olmak üzere grafik ayarlarını düşük ayarlara çekerseniz yaşadığınız donma/kasma sorunu kaybolur tahminim.

Gereksiz uygulamaları ve oyun optimizasyonu için Razer Game Booster Cortex kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca web tarayıcı, müzük dinleme ve download yazılımları, zamanlanmış görevler, update servisleri vb. oyun ve işletim sistemine ait olanlar dışındaki tüm yazılımları, uygulamaları, işlemleri kapatmalısınız. Bunları görev çubuğunda, görev yöneticinde ya da hizmetler'de görebilir ve tek tek kapatabilir, proğramların seçeneklerine girerek Win başlangıcında otomatik başlamalarını engelleyebilirsiniz.

Intel I-5 işlemci 3337U
8 GB RAM
2 GB Performans Harici Ekran Kartı(imiş)
Intel HD ve AMD Radeon HD 8730M ekran kartı

1 ay oldu format atilali. Fakat Infinjte Warfare ile beraber kurdugum icin bilgisayar yavaşladı. Ayni zamanda oyun disinda ki uygulamalari nasil kapatabilirim? Oyun Modu gelene kadar

Cevap
Konu Sahibi
(@muhammed-yusufoglu)
Çavuş

DirectX 11.1 dediniz. Bu ekran kartina yeni versiyonu yüklenemez mi? Ayni zamanda yine donma devam ederse ne yapmaliyim?

Cevap
Sayfa 1 / 2
Oyun.News
Logo