Modern Warfare 3 multiplayer ana menüsünde SERVERS'i etkinleştirmek için oyun seçeneklerinde bulunan Dedicated Server ayarındaki Enable Server Browser'ı yes olarak işaretleyiniz.
MW3 > OPTIONS > DEDICATED SERVER > ENABLE SERVER BROWSER > Yes
Teşekkürler cevabınız için ancak dediğim gibi deathmach da dediğiniz gibi oyuncu bulmada sıkıntı olmuyor diğer modlarda oyuncu yok yani ben bekliyorum baya bir süre. Diğer söylediğiniz server bölümü bende mevcut değil malesef
TeknoMW indirdim anlatılanları yaptım fakat oyuna girdiğimde server listesi gözükmüyor ekstra ne yapmalıyım? Cod4 gibi multiplayer oynanıyor mu orjinal olmayan oyunla?
Bahsettiğiniz sistemi yıllar önce incelemiştim ama şu anki durumu hakkında bir bilgim yok maalesef. Sorunuz üzerine birkaç yıldır aktif durumda olan ve forumumuzun üyelere özel bölümünde de başlığı bulunan Repziw4 ile MW2, MW3 ve BO multiplayer oynama sistemini incelemeniz için size bu mesajı yazmadan kontrol ettiğimde 15 gün kadar önce sistemlerini kapattıklarını duyurmuşlar.
İlgili kategoride başlıklarını görebileceğiniz gibi Modern Warfare 2, Modern Warfare 3 ve Black Ops (1) multiplayer oynanabiliyordu, fakat yeterli ilgiyi göremedikleri için kapatmışlar anlaşılan.
Bahsettiğim bu sistemin dışında master server hizmeti veren TeknoMW benzeri bir sistem yok bildiğim kadarıyla. Ancak her ne kadar şu an için sitesi bakımda görünse de Redacted'in offline Black Ops 2 zombie oynama sistemi çalışıyor. Buna ilişkin başlığı da özel kategoride bulabilirsiniz.
Goodbye...
Today 10 feburary 2016 we're closing RepZ. After years of providing an altered service the founder has decided to shut down. We thank you all for playing with us, it was hell of ride and we hope you look back with fond memories.
Big, big, big thank you to our staff and everyone who helped out. We couldn't do it without you guys!
- RepZ Management - This message will stay up until our server or domain expires.
TeknoMW indirdim anlatılanları yaptım fakat oyuna girdiğimde server listesi gözükmüyor ekstra ne yapmalıyım? Cod4 gibi multiplayer oynanıyor mu orjinal olmayan oyunla?