Modern Warfare 3 Multiplayer Dedicated Serverler Hakkında Bilgiler, Sorun Çözümleri ⋆ Call of Duty 8: Modern Warfare 3 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Modern Warfare 3 Multiplayer Dedicated Serverler Hakkında Bilgiler, Sorun Çözümleri

24 Gönderi
7 Üye
0 Beğeni
17.1 K Ziyaret
Avatar
Gönderiler: 1
Konu Sahibi
(@oyun-edit)
Er
Katılım : 12 yıl önce
[#300]

Selamun Aleyküm arkadaşlar... Ben yaklaşık 1 hafta önce orijinal COD: MW3 aldım. Şu an 37 lvl'im...
Biraz önce Modern Warfare 3 Dedicated Server ayarlarından her ikisini de "Yes" yaptım... Gene eskiden olduğu gibi "Find Game->Standard Playlist" seçtim ve "Domination" oyun moduna girdim.

Harita bayağı hızlı yüklendi. Oyun modu sanki hiç bitmiyordu. 1 kill 2500 exp. veriyordu ve oyun içinde "TAB" tuşuna gösterge paneline baktığımda en son 37 lvldim ve 42 lvl olmuşum... Ama birden serverdan attı ve hata verdi. Ne yazık ki hatayı görmeden ok dedim. Bir daha da böyle bir oyun modu karşıma gelmedi...

Acaba 42 lvlden tekrar 37 lvl düşmemin sebebi sonuna kadar modu tamamlayamadığım için mi yoksa dedicated serverlarda aldığım lvl sayılımıyor mu? (Yalnız girdiğim modunun tam olarak dedicated server olduğundan emin değilim...)
Ben gerçekten bir an önce lvl atlamak istiyorum.
Umarın anlatabilmişimdir...
Hayırlı Günler...

Mw3 Dedicated Server Hatasi


Konu Etiketleri
23 Yanıt
Avatar
Gönderiler: 3279
Admin
(@administrator)
General
Katılım : 13 yıl önce

Modern Warfare 3 dedicated serverlerin çoğunda level saklama sorunu oluşuyor, bu sorun bildiğim kadarıyla sunucunun UnRanked olmasından kaynaklı. MW3 ranked sunucular ise log kayıtlarını saklama nedeniyle server makinalarına yük bindirdiğinden ve maliyetli olduğundan pek tercih edilmiyor. Eğer MW3 ranked/modlu High XP sunucuda oynuyorsanız levellerinizin kayda alınması için yeni haritanın açılmasını beklemeniz gerekiyor.

https://www.oyun.news/forum/modern-warfare-3/modern-warfare-3-multiplayer-dedicated-serverler-hakkinda-bilgiler-sorun-cozumleri/
Daha önceleri MW3 sunucularının server adlarında Ranked ibaresi yazıldığından görülebiliyordu, şu an baktığımda server adında MW3 ranked ibaresi bulunan sunucuya rastlayamadım.

https://www.gametracker.com/search/mw3/?searchipp=50&sort=c_numplayers&order=DESC

MW3 multiplayer menüsünden sunucu üzerine gelince server özelliklerinden görünüp görünmediği hakkında bir bilgim yok maalesef (Eski CoD serilerinde görülebiliyordu ama MW2'de kaldırılmıştı).

Aşağıdaki bağlantıda ise Black ops sunucunun adında Ranked ibaresini görebildiğimiz gibi sunucu özelliklerinden sv_ranked ayarını görebiliyoruz.

https://www.gametracker.com/server_info/108.61.125.69:3074/server_variables/

com_maxclients 19
DLC_2 1
DLC_3 1
DLC_4 1
geolocation STL
g_gametype tdm
hw 2
licensetype 4
mapbits 67108863
mapname mp_hotel
mappacks 58
mod 0
ORIGINAL_MAPS 1
pb 1
playlist 1
playlist_enabled 1
playlist_entry 19
protocol 2118
pswrd 0
pure 1
pver 36
scr_team_fftype 0
shortversion 7
sv_disableClientConsole 0
sv_floodProtect 4
sv_hostName A New ....com Ranked Server is Born
sv_maxclients 18
sv_maxPing 0
sv_maxRate 25000
sv_minPing 0
sv_pure 1
sv_ranked 4
sv_security 1
sv_voice 1
voice 1
wager 0
xblive_basictraining 0
xblive_privatematch 0
xblive_rankedmatch 0
xblive_wagermatch 0

Selamun Aleyküm arkadaşlar...
Ben yaklaşık 1 hafta önce orijinal COD: MW3 aldım. Şu an 37 lvl'im...
Biraz önce Modern Warfare 3 Dedicated Server ayarlarından her ikisini de "Yes" yaptım... Gene eskiden olduğu gibi "Find Game->Standard Playlist" seçtim ve "Domination" oyun moduna girdim. Harita bayağı hızlı yüklendi. Oyun modu sanki hiç bitmiyordu. 1 kill 2500 exp. veriyordu ve oyun içinde "TAB" tuşuna gösterge paneline baktığımda en son 37 lvldim ve 42 lvl olmuşum... Ama birden serverdan attı ve hata verdi. Ne yazık ki hatayı görmeden ok dedim. Bir daha da böyle bir oyun modu karşıma gelmedi... Acaba 42 lvlden tekrar 37 lvl düşmemin sebebi sonuna kadar modu tamamlayamadığım için mi yoksa dedicated serverlarda aldığım lvl sayılımıyor mu? (Yalnız girdiğim modunun tam olarak dedicated server olduğundan emin değilim...)
Ben gerçekten bir an önce lvl atlamak istiyorum.
Umarın anlatabilmişimdir...
Hayırlı Günler...

Mw3 Dedicated Server Hatasi


Cevap
Avatar
Gönderiler: 3
(@agolhon)
Er
Katılım : 10 yıl önce

Merhaba arkadaşlar yılbaşı indirimlerinde mw3 alayım dedim. cs:go baydı hilesi olsun ortamı olsun. Tüm dlc leri ile aldım, oyun hakkında bilgim yok fazla ama şu an sadece death match da oyuncu buluyor diğer online modlarda oyuncu bulmuyor. Herkes bıraktı mı acaba yoksa bende mi bir sıkıntı var?


Cevap
Avatar
Gönderiler: 3279
Admin
(@administrator)
General
Katılım : 13 yıl önce

MW3 multiplayer sunuculardaki oyuncu sayısında diğer eskiyen oyunlarda olduğu gibi bir düşüş söz konusu ama yine de pek sıkıntı yaratmıyor, akşam saatlerinde ise daha fazla oyucu oluyor. Biraz önce oyunu açıp Find Game > Standart Playlist > Team Death Match üzerinden bağlanmak istediğimde 5-10 sn. içerisinde resimde de gösterdiğim 5/6 oyunculu sunucuya giriş yapabildim. Modern Warfare 3 DLC'lerini aldığınıza göre tüm sunuculara bağlanmada sorun yaşamazsınız zaten. Eğer MW3 online sunucularına girmede ya da oyuncu bulmada sorun yaşarsanız diğer çoklu resimde gösterdiğim Servers > Server List üzerinden Modern Warfare 3 dedicated serverlere de bağlanıp oynayabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar yılbaşı indirimlerinde mw3 alayım dedim. cs:go baydı hilesi olsun ortamı olsun. Tüm dlc leri ile aldım, oyun hakkında bilgim yok fazla ama şu an sadece death match da oyuncu buluyor diğer online modlarda oyuncu bulmuyor. Herkes bıraktı mı acaba yoksa bende mi bir sıkıntı var?

Mw3 Mp Sunuculara Nasil Girilir

Mw3 Multiplayer Sunuculara Girmek


Cevap
Avatar
Gönderiler: 3
(@agolhon)
Er
Katılım : 10 yıl önce

Teşekkürler cevabınız için ancak dediğim gibi deathmach da dediğiniz gibi oyuncu bulmada sıkıntı olmuyor diğer modlarda oyuncu yok yani ben bekliyorum baya bir süre. Diğer söylediğiniz server bölümü bende mevcut değil malesef


Cevap
Sayfa 1 / 5
Oyun.News
Logo