Call of Duty Modern Warfare 2 Hatalar ve Çözüm Önerileri ⋆ Sayfa 8 ⋆ Call of Duty 6: Modern Warfare 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty Modern Warfare 2 Hatalar ve Çözüm Önerileri

39 Gönderi
10 Üye
4 Beğeni
24.4 K Ziyaret
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty Modern Warfare 2 oyun yolundaki iwd dosyalarının tamamının içeriklerini inceledim, ..\main\iw_17.iwd\sound\misc\ içerisinde shellshock_exit_v5.wav ve shellshock_loop.wav benzer adlı dosyalar mevcut ama aagun_fire_skyburst ve shellshock_loop_silent adlı dosyaları bulamadım.

Fakat aagun_fire_skyburst ve shellshock_loop_silent adlı ses dosyaları ../video ya da ../zone klasörlerindeki farklı uzantılı dosyaların içerisinde de bulunabilir.

Bu yüzden kesin olmamakla beraber oyun dosyalarınızdan bazılarının bozuk olabileceğini düşünüyorum. Steam üzerinden oynuyorsanız dosya doğrulama yapınız, cra*k'lı ise farklı kaynaklardan indirip deneyiniz, iyi oyunlar.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Modern Warfare 2\main

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Modern Warfare 2\main\video

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Modern Warfare 2\zone

Cevap
Sayfa 8 / 8
Oyun.News
Logo