Call of Duty Modern Warfare 2 Hatalar ve Çözüm Önerileri ⋆ Sayfa 7 ⋆ Call of Duty 6: Modern Warfare 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty Modern Warfare 2 Hatalar ve Çözüm Önerileri

39 Gönderi
10 Üye
4 Beğeni
24.4 K Ziyaret
Gönderiler: 1
(@ilgin-yilmaz)
Er

Arkadaşlar Modern Warfare 2 oyununu indirdim fakat Rusça. Oyun dili değiştirmeden de yapamadım (steam). Rusça'yı  İngilizce yapmak için MW2 dil dosyalarını atabilecek var mı?

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General
Gönderiler: 3280

Modern Warfare 2 İngilizce dil dosyalarının (..\Call of Duty Modern Warfare 2\zone\english) boyutu 4,37 Gb. civarında, boyut biraz yüksek olunca upload etmek de zor maalesef. İmkanı olan üyelerimizden yükleme yapan olursa çok memnun oluruz, teşekkürler.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Modern Warfare 2\zone\english
Gönderen: @ilgin-yilmaz

Arkadaşlar Modern Warfare 2 oyununu indirdim fakat Rusça. Oyun dili değiştirmeden de yapamadım (steam). Rusça'yı  İngilizce yapmak için MW2 dil dosyalarını atabilecek var mı?

Cevap
Gönderiler: 95
(@frank_woods)
Astsubay

hocam bi farklı sorum olucak ama farklı sorumu açsam karar veremedim,sorum şöyle;

ben call of duty modern warfare 2 steamde satın aldım fakat ''campaign'' açılmıyor (başlatılıyor diyo steamde sonra başlamıyo tekrar tekrar aynı yazı çıkıyo) sadece multiplayer açılıyor,nasıl halledeilirim ?

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Modern Warfare 2 singleplayeri ilk defa başlattığınızda oyunun setup edilmesi ile minimum yazılım gereksinimlerinden Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable ve Microsoft .NET Framework paketlerinin kurulumu da gerçekleşiyor.

Sanırım sizde bu ek paketlerin kurulmasında bir sorun mevcut. Bir kısmını aşağıya alıntıladığım 2. sayfada bulunan önerilerimi uygulayıp deneyebilir misiniz?

Bu önerilerim de çözüm sağlamazsa Modern Warfare 2 Steam dosya doğrulaması yapmakta fayda var.

Call of Duty Modern Warfare 2 > Sağ Tık > Özellikler > Yerel Dosyalar > Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula
Gönderen: @administrator

Öncelikle Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable ve MS .NET Framework 4'ü kurduktan ve PC'yi yeniden başlattıktan sonra Windows Update > İsteğe bağlı Güncelleştirmeler üzerinden de bu yazılımların güncellemelerini yapıp deneyebilir misiniz?

Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package

Microsoft .NET Framework 4 (Web Installer)

Gönderen: @frank_woods

hocam bi farklı sorum olucak ama farklı sorumu açsam karar veremedim,sorum şöyle;

ben call of duty modern warfare 2 steamde satın aldım fakat ''campaign'' açılmıyor (başlatılıyor diyo steamde sonra başlamıyo tekrar tekrar aynı yazı çıkıyo) sadece multiplayer açılıyor,nasıl halledeilirim ?

Cevap
(@frank_woods)
Astsubay

hocam dediklerinizi yaptım framework zaten kurulu dedi,diğerinide kurdum hiçbi işe yaramadı,farklı çözümü varmıdır ??

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Oyunu yönetici olarak çalıştırınız. Antivirüs/güvenlik yazılımlarının oyununun çalışmasını, Windows Güvenlik Duvarının da Modern Warfare 2 internet bağlantısını engellemediğinden emin olunuz.

Denetim Masası/Sistem ve Güvenlik/Windows Defender Güvenlik Duvarı > Gelişmiş Ayarlar
Gönderen: @frank_woods

hocam dediklerinizi yaptım framework zaten kurulu dedi,diğerinide kurdum hiçbi işe yaramadı,farklı çözümü varmıdır ??

Call Of Duty Modern Warfare 2 Guvenlik Duvari Ayarlari

Cevap
(@frank_woods)
Astsubay

Hepsini denedim bi faydası olmadı.

Directx9 ve Directx11 de yükledim değişen bişey yok

Cevap
Gönderiler: 1
(@swenzy-owner)
Er

Çıldırmak üzereyim her oyuna başladığımda aagun_fire_skyburst ve shellshock_loop_silent hatasından oyundan atıyor bunun çözümü nedir?

Mw2 Aagun Fire Skyburst Shellshock Loop Silent Hatasi

Cevap
Sayfa 7 / 8
Oyun.News
Logo