Call of Duty Modern Warfare 2 Hatalar ve Çözüm Önerileri ⋆ Sayfa 6 ⋆ Call of Duty 6: Modern Warfare 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty Modern Warfare 2 Hatalar ve Çözüm Önerileri

39 Gönderi
10 Üye
4 Beğeni
24.4 K Ziyaret
Gönderiler: 3
(@alper-faruk-yigit)
Er

CoD6 Modern Warfare 2 kurulumu sırasında 2. diski kurduktan sonra DirectX Setup kısmında

''An internal system error occurred. Please refer to DXError.log and DirectX.log in your Windows folder to determine problem.''

diye bir sorunla karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Aldığınız hataya ilişkin görseli herhangi bir resim upload sitesine yükleyip linkini buraya eklebilir misiniz?

CoD6 Modern Warfare 2 kurulumu sırasında 2. diski kurduktan sonra DirectX Setup kısmında

''An internal system error occurred. Please refer to DXError.log and DirectX.log in your Windows folder to determine problem.''

Cevap
(@alper-faruk-yigit)
Er

Aldığınız hataya ilişkin görseli herhangi bir resim upload sitesine yükleyip linkini buraya eklebilir misiniz?

Resmin linki:

Mw2 Dx Error

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Oyunun kurulu olduğu ana dizindeki ..RedistDirectX yolunda DXSETUP.exe dosyası mevcut. DirectX kurulumunu oradan yapıp oyun kurulumu sırasındaki DirectX kurulumunu pass geçebilir misiniz?

C:/Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty Modern Warfare 2/Redist/DirectX/DXSETUP.exe

Cevap
(@alper-faruk-yigit)
Er

Bilgisayarı açıp kapatıp kurulumu tekrar yaptım düzeldi  ;D ;D. Yine de teşekkürler.

Cevap
Sayfa 6 / 8
Oyun.News
Logo