Call of Duty Modern Warfare 2 Hatalar ve Çözüm Önerileri ⋆ Sayfa 5 ⋆ Call of Duty 6: Modern Warfare 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty Modern Warfare 2 Hatalar ve Çözüm Önerileri

39 Gönderi
10 Üye
4 Beğeni
24 K Ziyaret
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Öncelikle Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable ve MS .NET Framework 4'ü kurduktan ve PC'yi yeniden başlattıktan sonra Windows Update > İsteğe bağlı Güncelleştirmeler üzerinden de bu yazılımların güncellemelerini yapıp deneyebilir misiniz?

Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package

Microsoft .NET Framework 4 (Web Installer)

İlave olarak ekran kartı sürücüleri ile DirectX yeniden kurulumları/güncellenmeleri fayda sağlayabilir.

NVidia Ekran Kartı Driver

DirectX End-User Runtime Web Installer

İyi akşamlar. Bilgisayarımı değiştirdikten sonra mw2 oyunum açılmamaya başladı daha önce laptopta oynuyordum hiç sorun yoktu, masaüstüne geçtikten sonra oyuna başlarken Modern Warfare 2'de siyah ekran oluşuyor fakat arkadan oyunun müzik sesi geliyor. Masaüstü pc özelliklerim 6 gb gtx 1060 ekran kartı 16 gb ram i5. Bu hatayı çözümlemek için ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. :-

Cevap
Gönderiler: 14
(@ceyda93)
Onbaşı

Dediğiniz her şeyi yaptım fakat değişen bir sey olmadı maalesef. Oyuna giriyor birkaç sn. sonra ekrar kararıyor ve donuyor. Görev yöneticisinde sistem yanıt vermiyor yazıyor 🙁

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Modern Warfare 2'de aldığınız siyah ekran/donma hatasının, dosya yazma ve uygulama çalıştırma izinlerinin işletim sistemi ya da güvenlik yazılımlarınca kısıtlanıyor olabileceği ihtimallerini devre dışı bırakmak amacıyla;

* Varsa güvenlik yazılımlarını kapatarak,

* Oyunu yönetici olarak çalıştırarak,

* Ve bağlantıda bulabileceğiniz Modern Warfare 2 Save Game Dosyası'nı uygulayarak deneyebilir misiniz?

Dediğiniz her şeyi yaptım fakat değişen bir sey olmadı maalesef. Oyuna giriyor birkaç sn. sonra ekrar kararıyor ve donuyor. Görev yöneticisinde sistem yanıt vermiyor yazıyor 🙁

Cevap
Gönderiler: 14
(@ceyda93)
Onbaşı

Save dosyalarıyla oynamak ban sebebi sayılmaz değil mi?Oyunu steam üzerinden oynuyorum çünkü

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Sitemizdeki MW2 savegame dosyaları sadece save klasöründe bulunan .svg dosyalarını içeriyor ve sorun olmaz. players klasöründe bulunan .stat dosyalarının sorun yaratıp yaratmadığı konusunda ise bir bilgim yok.

C:/Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty Modern Warfare 2/players/save

Save dosyalarıyla oynamak ban sebebi sayılmaz değil mi?Oyunu steam üzerinden oynuyorum çünkü

Cevap
Sayfa 5 / 8
Oyun.News
Logo