Call of Duty Modern Warfare 2 Hatalar ve Çözüm Önerileri ⋆ Call of Duty 6: Modern Warfare 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty Modern Warfare 2 Hatalar ve Çözüm Önerileri

39 Gönderi
10 Üye
4 Beğeni
24.5 K Ziyaret
Gönderiler: 5
Konu Sahibi
(@fati61)
Onbaşı
[#223]

Bu başlıkta Call of Duty Modern Warfare 2'de alınan çeşitli hatalar ve bunların çözümüne dair önerilerimizi bulabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba. Call of Duty Modern Warfare 2 multiplayer'da resimde işaretlediğim ping göstergeleri bir süre öncesine kadar yeşil renkte idi. şimdi ne olduysa pembeye dönüştüler.bunun anlamı nedir niye pembe oldular ?beni aydınlatırsanız sevinirim .

Cod6 Ping Indicator Pink

38 Yanıt
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Modern Warfare 2 ping gösterge çubuk renginin MW2 Configuration Utility aracıyla değiştirmiş ya da bu yolla değiştirilmiş cfg dosyasını kullanıyor olabilirsiniz. Eğer MW2 ping bar rengini düzeltmek isterseniz MW2 Configuration Utility Edit Ping Bars menüsünü kullanarak değiştirebilir veya aynı aracın yedek sisteminden geri yükleme yaparak işlemi geri alabilirsiniz.

Mw2 Configuration Utility

Cevap
Konu Sahibi
(@fati61)
Onbaşı

Cevap için teşekkur ederim. bahsettiğin  mw2 configuration ultility programının varlığından bile haberim yoktu cfg dosyasını değiştirme işinden de anlamam  zaten .bu renkler nasıl değişti ? hiç bi fikrim yok.ama geçenlerde oyuna girdiğimde oyuncuyu kontrol edemiyordum değişik yazılar falan çıktı oyunda .bi şekilde oyuna birileri müdahale edip bu cfg dosyasını değiştirmiş olabilir mi diye düşünüyorum şimdi.en iyisi ben oyunu mu kaldırıp yeniden kurayım .

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Cevap için teşekkur ederim. bahsettiğin  mw2 configuration ultility programının varlığından bile haberim yoktu cfg dosyasını değiştirme işinden de anlamam  zaten .bu renkler nasıl değişti ? hiç bi fikrim yok.ama geçenlerde oyuna girdiğimde oyuncuyu kontrol edemiyordum değişik yazılar falan çıktı oyunda .bi şekilde oyuna birileri müdahale edip bu cfg dosyasını değiştirmiş olabilir mi diye düşünüyorum şimdi.en iyisi ben oyunu mu kaldırıp yeniden kurayım .

MW2 ping bar pembe renkli görünmesi sorununun cfg kaynaklı olma ihtimali çok yüksek, başka bir nedenden kaynaklanabileceğini düşünmüyorum, bahsettiğiniz gibi bir servere giriş yaptığınızda değişikliğe uğramış olabilir.

Oyunu kaldırıp tekrar kurmaya yok bence. ''call of duty modern warfare 2players'' klasöründe bulunan .cfg dosyalarını yedekledikten sonra silip denerseniz sorun kalkabilir diye düşünüyorum.

Cevap
Konu Sahibi
(@fati61)
Onbaşı

cfg leri sildim ping renkleri eski haline döndü sorun yok. teşekkür ederim....

Cevap
Sayfa 1 / 8
Oyun.News
Logo