İlk Kısa Saçma Film Çalışmamızı Sizlerle Paylaşıyım İstedim 😀
Çekimlerin Çogusu ve Kurgusu Bana Ait Açımasızca Eleştirilerinize Açıgım 😀
Deneme 1
Buda Fragmanı 😀
Kurgu Özensiz Oldu Düzenlicem Göz Rahatsızlıgından Dolayı özür dilerim şimdilik 😀
Not: Video linkleri kırık...
amaci anlamadim ben ama onun haricinde çalisma güzel yani çekim-müzik vs. güzel 😀 😀
Güzel çalışma, müzik seçimi de öyle, oyuncu Günay da iyi koşuyor bu arada 😀 Devamını merak ettim şimdi. İlk videoda ''Yakınında Dikkat Et'' cümlesinde bir hata yok dimi veya daha iyi bir hale getirilebilir mi? Belki de filmin devamını bilmediğim için anlam veremedim, artık devamını görünce anlarız artık.
her ne kadar bizlerin gönlünde oskarlık olsa da , hazır holivut yeşilçam bolivud Yasin imi tanıma şansına erişmemişken , fırsat zaman imkan varken imzasını alın , hatta sunucuda olsa dahi yanyana fotoğraf çektirin . . . bu çocuk stivın şipilberki tahtından edecek . . . demedi demeyin ...Gururumuzsun Yasin . . . .
Öncelikle Yasin arkadaşımız ve kısa filminde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Filme gelince müzikleri ve kurgusunu oldukça başarılı buldum sadece oyunculuk kısmında biraz daha oyuncular rahat ve doğal davransa sanki daha güzel olurdu bu benim kişisel fikrim.Fragmanı da oldukça başarılı buldum tebrikler...
film güzel olmuş yasin en azından denemişssiniz kendinizi var o yetenek sizde.... şöyle bir baktımdsa yazılan mesajlara meger bizde ne cevherler varmış yahu sinema eleştirmeni gibisiniz bravo süper 😀
sağolun abilerim , kardeşlerim begenmenize sevindim bunu ders arasında cay icerken aklımıza geldi fotograf makinasiyle yapalım dedik 2 saat icinde çektik montajida ben 1 haftada yaptım kurguladım elimden geldigi kadar oldugu kadar işte bir hevesimiz vardı yaptık...
Hevesi olan herkes birşeyler yapsın cekinmesin eğlenceli oluyor..
Okul bitsin büyük çapta atılırız belki sinama ve dizi sektörüne belli mi olur 😀
amaci anlamadim ben ama onun haricinde çalisma güzel yani çekim-müzik vs. güzel 😀 😀
amacını bizde anlamadık inan 😀
Güzel çalışma, müzik seçimi de öyle, oyuncu Günay da iyi koşuyor bu arada 😀 Devamını merak ettim şimdi. İlk videoda ''Yakınında Dikkat Et'' cümlesinde bir hata yok dimi veya daha iyi bir hale getirilebilir mi? Belki de filmin devamını bilmediğim için anlam veremedim, artık devamını görünce anlarız artık.
Abi orda yazım hatası yapmısım 😀 ama sırf o hatadan bir film daha cıkar 😀 dikkat Et diye derin anlamları var 😀 devamı konusunu görüsmedik artık bu denemeden sonra herkes kendi yoluna devam etti 😀
her ne kadar bizlerin gönlünde oskarlık olsa da , hazır holivut yeşilçam bolivud Yasin imi tanıma şansına erişmemişken , fırsat zaman imkan varken imzasını alın , hatta sunucuda olsa dahi yanyana fotoğraf çektirin . . . bu çocuk stivın şipilberki tahtından edecek . . . demedi demeyin ...Gururumuzsun Yasin . . . .
volkan abim sağol görüşlerin için yine utandırıyorsun insanı yaw 🙂
Öncelikle Yasin arkadaşımız ve kısa filminde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Filme gelince müzikleri ve kurgusunu oldukça başarılı buldum sadece oyunculuk kısmında biraz daha oyuncular rahat ve doğal davransa sanki daha güzel olurdu bu benim kişisel fikrim.Fragmanı da oldukça başarılı buldum tebrikler...
sağol begenmene sevindim müzikler evet güzel kurguyu begenmene sevindim korku filmi edasında yapmıstım fragmanı oyunculuk evet bizde eksik cok yetenekli degiliz egitimde yok hatır için bu kadar oluyor 😀
film güzel olmuş yasin en azından denemişssiniz kendinizi var o yetenek sizde.... şöyle bir baktımdsa yazılan mesajlara meger bizde ne cevherler varmış yahu sinema eleştirmeni gibisiniz bravo süper 😀
aynen denedik bişiler deneyelim hep keyifli oluyor... 😀 aynen bizim sitede bakma muhabbet olmuyor yoksa neler var neler 😉
Bu konu başlığında kolleksiyonlarınızı, hobilerinizi paylaşabilirsiniz. Ben de koleksiyonlarımı paylaşayım dedim, hastamıyım acaba:) Gerçi 2 sene once çekmiştim ama bi ara daha net bi biçimde atarım. Arka plana dikkat KOKO forever 🙂
adammı kesiyonla onlarla 😀
VAH VAH VAH.. oyun adama neler yaptırıyor görüyoruz arkadaşlar 🙁
asabi admin 😀
koleksiyonda eksik parçalar kalmış sanki sustalı kalkan çelik yelek otomatik silahlar gibi inş.onlarıda tamamlar sergiye koyarsın 🙂
adam hasta koleksiyonu tamamlayınca sanki Yunanistan'a savaş ilan edecek :D:D:D
Japonya'da mı yaşıyoruz o kılıç ne 😀 (youtube yorumudur kısaca çalıntı) 😀
Beyler new Track.. Volkan abi sen sevicen gibime geliyo bi dinle bakalım:D
Söz - Vocal - Ozan Özgün Yılmaz(oyun nick:St.Angery)
Müzik : Koray Gökgöz..(KOKOcAN)
Video linkleri kırık.