SORU :Ahmetin oğlu benim oğlumun babasıdır diyen bir adam.Ahmetin nesidir?
ŞIKLAR
A:)Amcası
B:)Dedesi
C:)Oğlu
D:)Kendisi
Benim oğlumun babası demek de ne demek, bence yanıt hiçbiri 😛
Bir adamın oğlunun babası bir başkası oluyorsa orada başka bir iş vardır 😀
Cevap oğlu ama bu benim sorumdu abi calmisin
ne soruymuş yaw bizimkiler bile işin içinden çıkamadı soru içinde sorular çıkardılar ama soruya cvb verilemedi acaba sizden kaç kişi nasıl tahminlerde buluncak merak ediyorum.ben enson gece 4 lerde kafa yormayı bıraktım yattım sıra sizde
evet oğlu oluyor şekil çizerek çok kolay çıkarılabiliyor 😀
Bugün dershanede bir soru soruldu yalnız ben cevapladım bakalım burdan kimler çözebilecek
2, 3, 4, 5 sayılarını kullanarak 26 sayısını 4 işlem ile bulacakasınız yalnız her işlemi bir kere yapabileceksiniz örn: 2 kere toplama yapamazsınız
HADİ KOLAY GELSİN 🙂
4x5 =20 2x3=6 6+20=26 hehe 😀 2. denemede buldum 😀
Çarpım işlemini iki sefer yapmışsın 😛
Çok deli bi soru 20 dk de felan çözdüm 8)
ben buldum doğru cevabi thepro ya sordum dogru çikti 😀 ama söylemicem ugrasin bakalim hehe 😀 aksam olunca söylücekmis thepro 😀
Türklerin yapmış oldugu bir Call of Duty 4 videosu, gerçekten çok beğendim sizlerde görün istedim arkadaşlar 😀
Video linki kırık.
Helallllll. Öncelikle video yapımcı ve dağıtımcısı NAZMERG'i ve videoda rol alanları tebrik ediyorum. Özellikle 08:15'teki sahne güzel olmuş.
Call of Duty 4: Modern Warfare COD4 CINEMA adlı videonun sonunda görev alan oyuncular hakkında da bilgiler yer alıyor. Teşekkürler paylaşım için.
soru doğru ise çok düşünmeye gerek yok 😀
4+2=, 6*5=30, 30-4=26
ama sanırsam soru eksik, her rakam 1 kere kullanılacak ve her işlemi kullanma zorunluluğu var/yok da diyecektin bence 😀
Her sayiyi bir her islemi 1 kere kullanacaksn 😀 pardon benim hatam 😀
Doğru cevap Marksman'dan geldi.
Cevap: 3/2=1.5 --- 1.5+5=6.5 6.5x4=26