Call of Duty 2 Patch v.1.3 ⋆ Sayfa 2 ⋆ CoDPatch ⋆ Forum | Oyun.News
Call of Duty 2 Patc...

Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 2 Patch v.1.3

14 Gönderi
4 Üye
0 Beğeni
35.6 K Ziyaret
Gönderiler: 3262
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Call of Duty 2 v.1.3 resmi yamayı kurmak isterken aldiğınız hata sırasında, resimde de görülen browse tuşundan oyunun kurulu olduğu klasörü gösterip v.1.3 official patch kurulumunu tamamlayınız, multiplayer sunucuya girerken CoD2 key hatası hata vermesi durumunda CoD2 lisans anahtarını multiplayer seçeneklerindeki key kısmından giriniz.

Eğer yukarıda tarif ettiğim browse üzerinden v.1.3 patch'in kurulumunda sorun yaşarsanız oyunu kaldırıp/silip kayıt defterine de düzgün yazılabilmesi için setup üzerinden kurulumunu gerçekleştirip ardından Call of Duty 2 v.1.3 resmi yamasını kurunuz.

Cevap
Gönderiler: 4
(@kanca1)
Er

Ben oyunu internetten yükledim, sorun şu oyunun kurulu olduğu klasörü gösteriyorum fakat oyun orda yok olarak gözüküyor yani browserde patch oyunu görmüyor, setup üzerinden nasıl yükleme yapıcam veya registery yapmam gerekiyormuş bu konuda bilginiz varmı ?

Cevap
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Call of Duty 2 registry ayarlarına ulaşabilmek için oyununuzun setup marifetiyle ve regedit/kayıt defterine düzgün bir şekilde kurulmuş olması gerek. Regeditte bir kısım kayıt olsa editlenerek düzeltilebilir ama v.1.3 yaması oyunu bulamadığına göre regeditte hiç bir kaydı ya da en azından dosya yolunu gösteren kayıt yok demektir.

Bu durumda aynı işletim sistemine ve aynı kurulum lokasyonuna sahip başka bir bilgisayardan regedit kayıtlarını aktarabilirseniz bu mümkün olur, bu işlem ise daha zahmetli. İnternetten indirdiğiniz CoD2 copy/paste yoluyla kurulu bir oyundan alınmışsa dolayısı ile regedit kayıtları bilgisayarınızda olmayacaktır.

İndirdiğiniz sürüm setuplı yani olması gereken şekilde ise tek çareniz oyunu yeniden kurmak olacak. Eğer değilse düzgün çalışan sürümünün bulup indirmeniz ve onunla oyunu ve ardından 1.3 yama kurulumunu yapmanız gerekli.

Ben oyunu internetten yükledim, sorun şu oyunun kurulu olduğu klasörü gösteriyorum fakat oyun orda yok olarak gözüküyor yani browserde patch oyunu görmüyor, setup üzerinden nasıl yükleme yapıcam veya registery yapmam gerekiyormuş bu konuda bilginiz varmı?

Cevap
Gönderiler: 4
(@kanca1)
Er

Oyunum türkçe ondan olabilirmi?

Sizin bildiğiniz bir site varmıdır düzgün çalışan sürümünü indirebileceğim ?

Cevap
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Call of Duty 2 Türkçe yamanın kurulu olması, v.1.3 resmi yamaya oyun kurulum lokasyonunu gösterme hatasına neden olmaz deneyimlerime göre. Bildiğim download sitesi yok maalesef.

Cevap
Sayfa 2 / 3
Oyun.News
Logo