Ne Olacak Bu CoD’un Hali ? ⋆ Sayfa 3 ⋆ Call of Duty Serileri ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Ne Olacak Bu CoD'un Hali ?

21 Gönderi
8 Üye
9 Beğeni
7,334 Ziyaret
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Oyun çıkmadan önce ''BO4 fena devrim yaratacak.'' öngörünüz tutmuş görünüyor, son dönemlerde çıkan serinin hatta çoğu oyunun önüne geçti istatistikler bakımından. Ben de beta sürecindeki deneyimlerime göre Black Ops 4'ü oldukça beğendim; çeşitli çevrelerden, videolardan vs. edindiğim izlenimler de bu yönde.

Yazınızın sonunda değindiğiniz CoD 1 ve CoD 2 oyunlarına da Remastered gelmesi konusu da gerçekten isabetli, CoD'u CoD yapan oyunlar bu oyunlar çünkü. Remastered edip fiyatlarını da uygun tutarlarsa on milyonlarca satacağını ve CoD'da yeni bir dönemin başlayacağını düşünüyorum.

Selam arkadaşlar. Biliyoruz ki MW serisi çok sevilen (ben dahil) seven oyuncular MW4'ün gelmesini çok istediler...

Cevap
Gönderiler: 1
(@erens)
Er

cod mw4 bende bekliyorum ya bi çıkmadı saçma sapan black ops çıkarıyolar oyun yakında uzay çagına döner zaten ...

Cevap
Gönderiler: 14
(@sertanengin)
Onbaşı

Selamlar. Evet düşündüğüm doğru çıktı çünkü sebepleri şunlar. CoD BO3 günümüzde dahi CoD'cuların en sevdiği Multiplayer modu BO3'e aitti. BO4'te biraz daha geliştirip oynanışı aynı bırakıp bir oyun yaptı ve ekstradan Blackout(Battle Royale) modunu çıkardı.

Battle Royale modu BO4 ten önce çok sevildiği ve Çıkacağı duyurulunca herkesin merakla beklediği bir mod oldu ve çok ta güzel yapıldı. Yapım aşamasındayken bunun olacağını biliyordum fakat şunu hiç düşünmedim.

CoD çıkışını 1 hafta çok iyi geçirdi ama sonrasında ününü kaybetti. Çünkü hep aynı şeyler battle royale bir yerden sonra sıkıyor (Betayı oynarken fark ettim) Multiplayer zaten aynı sadece karakterlerin özellikleri az çok değişmiş. Bu nedenle CoD ününü çabuk kaybetti ama hala oynanan bir oyun.

Tavsiye eder miyim? Zombi ve Multisi için Blackout'a önermem sıkılırsınız. Devrim demek ki 1 hafta sürüyormuş 😀

Oyun çıkmadan önce ''BO4 fena devrim yaratacak.'' öngörünüz tutmuş görünüyor, son dönemlerde çıkan serinin hatta çoğu oyunun önüne geçti istatistikler bakımından. Ben de beta sürecindeki deneyimlerime göre Black Ops 4'ü oldukça beğendim; çeşitli çevrelerden, videolardan vs. edindiğim izlenimler de bu yönde.

Yazınızın sonunda değindiğiniz CoD 1 ve CoD 2 oyunlarına da Remastered gelmesi konusu da gerçekten isabetli, CoD'u CoD yapan oyunlar bu oyunlar çünkü. Remastered edip fiyatlarını da uygun tutarlarsa on milyonlarca satacağını ve CoD'da yeni bir dönemin başlayacağını düşünüyorum.

Cevap
(@sertanengin)
Onbaşı

Selamlar. Dostum 2019 senesinde yeni CoD oyununu yapacak geliştiriciler İnfinity Ward oldu. 2019 senesinde ya MW4 göreceğiz ya da MW2R göreceğiz.

Ama büyük ihtimal MW4 gelecektir çünkü uzun süredir tüm CoD MW oynayan herkes merak ediyordu ne oldu? ne olacak? Price sonra ne yaptı? Gibi yorumları göze alarak güzel bir oyun çıkarabilirler ama tahminen MW4 diyorum ben:D

cod mw4 bende bekliyorum ya bi çıkmadı saçma sapan black ops çıkarıyolar oyun yakında uzay çagına döner zaten ...

Cevap
1 Yanıt
(@sertanengin)

Onbaşı

cod mw4 ben de bekliyorum ya bi çıkmadı saçma sapan black ops çıkarıyolar oyun yakında uzay çagına döner zaten...

DEDİĞİM GİBİ MW4 gelecek ama ismi Modern Warfare 4 değil Modern Warfare olacak.

Cevap
Gönderiler: 605
(@vito)
Binbaşı

Öncelikle tarih öğretmeni veya akademisyen öğretim görevlisi değilim.

Tarihlerde 1. Dünya Savaşı çok uzun 2. Dünya Savaşı konu olarak az katılır mısınız bilmiyorum. Oyunlarda ise tam tersi 1.inci dünya savaşı yok ve uzun serüven olan 2.inci dünya savaşı fazla Call of Duty 1, 2 ve 5 serisi '' PC ''

Call of Duty 4, 6, 7, 8 serisi oyunu almadım, hikayesi yok ! Çünkü modern savaşa giriyor. Senaryo bir noktada bitti mi bu savaş oyunları ne olacak? Hangi savaş konusu alacak Amerika Irak savaşı mı  ''Saddam Hüseyin ile George Bush''  Amerika Afganistan olayını mı ele alacaklar ya da İsrail Filistin konusunu mu ele alacak? Günümüzdeki Ermenistan Azerbaycan senaryosunu mu alacaklar?

Bir diğer sıcak gelişme ise Ukrayna Rusya senaryosunu mu alacaklar? Bu Call of Duty serisi olarak senaryoyu nereye götürecekler. Çünkü modern savaşı sevmiyorum. Çünkü Vintage Retro evleri seven biri olarak eski oyun motorunu seviyorum.

Diğer olarak Yeni olarak Battlefield 1 Çanakkale Savaşı ile ilgili. Çünkü oyunu almadım. Tarihimizden memnunum,  oyundaki senaryo çok berbat eski Osmanlı askeri olamıyorum. Zorunlu olarak Anzak askeri oluyorum. Senaryo'ya göre ele almamışlar, para ve ün yapma derdinde firma. İyi ki Battlefield 1 almadım. Bilmiyorum mp gelen kişiler var mı? İyi avantaj Şu: Mp'da Osmanlı askeri olabiliyorsun.

Benim aklıma gelen bunlar kafasınızı ütülediysem kusura bakmayın. Bu savaş oyunu nereye kadar uzatacaklar.

Cevap
Sayfa 3 / 4
Oyun.News
Logo