Call of Duty Serisi Oyun Tavsiyeleri ve Anketler ⋆ Sayfa 3 ⋆ Call of Duty Serileri ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty Serisi Oyun Tavsiyeleri ve Anketler

29 Gönderi
11 Üye
0 Beğeni
40.2 K Ziyaret
Gönderiler: 113
(@gukkan)
Astsubay

Yani niye geriye tekrar gidelim ki?Eski silahlar eski konular...Yeni şeyler lazım,yeni heyecanlar...Her türlü MW.Black ops da olur ama o yeni çıktığı için bunu çıkarmazlar.

Cevap
Gönderiler: 77
(@thepro)
Uzman Çavuş

Yani niye geriye tekrar gidelim ki?Eski silahlar eski konular...Yeni şeyler lazım,yeni heyecanlar...Her türlü MW.Black ops da olur ama o yeni çıktığı için bunu çıkarmazlar.

Unutmadan söyleyeyim eskiler daima güzeldir 🙂 Hem yaşanmış olaylar varken ne diye çağımızın 30 40 yıl ilerisine gidelimki bana sorarsanız WorldWar ll çünkü bi konusu ve hikayesi var.

Cevap
Gönderiler: 16
(@muhtar999)
Onbaşı

Activision zaten modern warfare olduğunu açıklamadı mı ? Ben açıkladı diye biliyorum 🙂

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Call of Duty 2013 Oyununun Hikayesi Sizce Nasıl Olmalı? konulu anket sonuçlandı. Toplam 118 kullanıcımızın oy kullandığı anket sonucunda, Modern Warfare senaryosu 53 oy ve %44.92 oranla ilk sırayı aldı.

World War II 45 oy ve %38.98 oranla ikinci sırada kalırken Black Ops senaryosu 19 oy ve % 16.1 oyla son tercih edilen Call of Duty oyun hikayesi oldu. Ankete katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz.

Modern Warfare 53 44.92%
World War II 46 38.98%
Black Ops 19 16.1%

Call Of Duty 2013 Anket Sonucu

Cevap
Gönderiler: 6
(@mghost)
Onbaşı

Arkadaşlar kararsız kaldım. Yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.  🙂 Modern Warfare 3 mü oynayım yoksa black ops 2 mi ? Call of Duty Ghosts gelene kadar idare edeyim. Call of Duty serisinin hangisi daha iyi ?

Mw3 Mu Blackops2 Mi

Cevap
Sayfa 3 / 6
Oyun.News
Logo