Call of Duty 2 Multiplayer Siyah Ekran Hatası ⋆ Sayfa 3 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Multiplayer Siyah Ekran Hatası

40 Gönderi
9 Üye
9 Beğeni
15.8 K Ziyaret
Gönderiler: 16
(@mehmetsoy)
Onbaşı

Dostum haklıydın 5 dakika sonra açıldı servera girdik, Allah ne muradın varsa versin.Çok teşekkür ederiz.Tüm arkadaşlarım sana minnettar 🙂

Cevap
Gönderiler: 16
(@mehmetsoy)
Onbaşı

Arkadaşlar oyun ilk yüklendiğinde multiplayer biraz geç açılıyor, fakat sonrasında 2. kez açtığımda çok daha az sürede açıldı, herşey için teşekkürler codturkiye yıllar sonra tekrar online oynuyorz.

Cevap
Gönderiler: 4
(@mustafa81)
Er

Oyunun kısayolunun üzerine sağ tıklayın Özellikler>Uyumluluk>Tüm Kullanıcıların Ayarlarını Değiştir yaparak Uyumluluğu Windows Service Pack 3 seçiniz ve artık siyah sorunu ile karşılaşmazsınız  ;D

Cevap
Gönderiler: 1
(@poyraz-sakin)
Er

merhabalar bende birkaç saat önce steamdan COD2 Oyununu aldım singleplayer düğzgün çalışyıor fakat multiplayere geçişte siyah ekranda kalıyor yorumlarda programa sağ tık yapıp özelliklerden uyumluluk modunu bulmaya çalıştım fakat özellikler kısmında böyle bir sekme yok ne yapmalıyım?

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Aşağıda verdiğim konumda bulabileceğiniz CoD2MP_s.exe'ye sağ tık yapıp özelliklerine erişebilirsiniz. Öncelikle yönetici olarak çalışacak şekilde ayarladıktan sonra oyunu çalıştırınız ve 1-2 dk. bekleyiniz.

CoD2 hala siyah ekran hatası vermeye devam ediyorsa farklı uyumluluk modunda çalıştırarak sorunu çözmeye çalışınız.

C:/Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty 2/CoD2MP_s.exe

merhabalar bende birkaç saat önce steamdan COD2 Oyununu aldım singleplayer düğzgün çalışyıor fakat multiplayere geçişte siyah ekranda kalıyor yorumlarda programa sağ tık yapıp özelliklerden uyumluluk modunu bulmaya çalıştım fakat özellikler kısmında böyle bir sekme yok ne yapmalıyım?

Cevap
Sayfa 3 / 6
Oyun.News
Logo