Kablolu bağlanmak yerine kablosuz ya da telefon üzerinden bağlanmak da Call of Duty Black Ops Zombie Connecting to Game Lobby hatasına neden olabilir.
Başka oyuncuların Black Ops'ta açtığı Game Lobby'lerine ikiniz de bağlanabiliyorsanız bağlandığınız yabancı oyuncunun Port/NAT Open ayarlarının tam anlamıyla yapılmış olmasındandır ve sizinkiler sorunlu olsa bile onun port ayarları düzgün yapılmış bağlantısı durumu kurtarmaktadır.
Her ikinizin de port ayarları bozuksa sorun devam edecektir, en azından odayı açanın portları sorunsuzsa sorun çıkmaz tahmin ediyorum. Bağlantıda Black Ops port açma bilgileri ile modeminize ait Zyxel modem driver, kullanım klavuzu, port açma videosu vb. bilgiler paylaşmıştım, onları uygulayabilmiş miydiniz? Binadaki kablo sorunu çözüldükten sonra öncelikle port açma işlemini yapmanızı tavsiye edebilirim.
Arkadaşınız da bağlantıda verdiğim Black Ops TCP/UDP port ayarlarını yaparsa sorun çözülür tahmin ediyorum.
Gönderen: MrResurrecTioN
Öncelikle Call of Duty Black Ops Party Privacy ve Search Preferences ayarları, ikimiz için de söylediğin gibi zaten. Onda bir sorun yok. Karşımdaki arkadaş oynarken telefonunun internetini kullanıyor. Onun ev interneti yok. Ben de daha bugün telefon internetimle oynamaya başladım.
Binadaki kablolarda arıza çıktığından modemim IP almıyor. Bu yüzden telefon internetimi kullanıyorum. Fakat ev internetini kullanırken de böyle bir sorun vardı zaten. Black Ops portlarını nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum. Şu an biz birbirimizin odasına katılamıyoruz.
Fakat başkalarının odasına katılıp oynayabiliyoruz. Örneğin 3. bir kişi buluyoruz ve ikimiz de onun odasına katılıp oynuyoruz. Birlikte nasıl oynayacağız? Bunu çözmemiz gerek. Şu an ikimiz de modem kullanmadığımız için bu sorunu nasıl çözebiliriz?