Sistemim amd 2.5 64 bit 2gb ram 1 gb 128 bit ekran kartı sizce güncelleme yapılır ise iş görür mü?
DirectX güncellemesi yapsanız da ekran kartınız DirectX 11 ve üzeri gereksinimi bulunan oyunları desteklemediğinden oynamak/açmak mümkün olmayacaktır. Fakat DirecX 10.1 ve altı gereksinimi olan oyunların çoğunu oynatacaktır.
Sistemim amd 2.5 64 bit 2gb ram 1 gb 128 bit ekran kartı sizce güncelleme yapılır ise iş görür mü?
Herhangi bir yazılım ile ekran kartını dx11 olarak göstermez mi yim
DirectX 10 ekran kartıyla DirectX 11 destekli oyunları oynayabilmek için bazı çözümlerin olduğundan bahsediliyor. Şahsen denemedim ama mesela burada Microsoft resmi sitesinden Win8 işletim sistemleri için Windows Software Development Kit (SDK) sdksetup.exe dosyasının yüklendikten ve windows aramadan dxcpl.exe'nin bulunup çalıştırılarak aktive edilmesi ve oyun dosya yolundaki .exe dosyası üzerinden başlatılmasından sonra mümkün olduğu belirtilmiş, hatta bir yorumcu Call of Duty Ghosts'ta olumlu sonuç aldığından bahsetmiş.
Yes now its possible to run dx11 game on dx10 graphics card.from this link you have to download the windows sdk and you have to install this in your pc. After installing this you have to search the dxcpl.exe from your windows searchbox and from dxcpl.exe you have to activate the "force WARP" and the level is 11.1 thats it. Remember you have to find and locate the game .exe run file. now its done.
but it only works for cod ghosts
Herhangi bir yazılım ile ekran kartını dx11 olarak göstermez miyim?
Win7 64 bit kurulu o şekil yaptım ama olmadı kurulu dosyada yaptım ama olmadı